Jaahas, se on näköjään vuoden ensimäinen päivitys.. Yritin tosin jo aiemmin laittaa kahta kuvaa blogiin, mutta koska kuvat on järkkärillä otettu, ei Vuodatus niitä  suostunut lisäämään (liian suuri tiedosto) ja en sillähetkellä jaksanut säätää kuvia. 

No, nyt sitten kaksi paria villasukkia jotka valmistuivat jo kauan sitten.

Sukat.jpg

Jämälankasukat
Koko 39/40
Puikot 3,5mm KnitProt, 12s/puikko
14krs 2o2n, raidat 5krs, vahvistettu kantapää ja oma kärki.
Lankoina Vilma 75% villa / 25% polyamidi ja Milla 75% villa / 25% polyamidi

Näistä piti tulla värikkäämmätkin jämäsukat, mutta päädyinkin yksinkertaistettuun versioon. Sininen ja vihreä lanka meinasivat loppua lopussa, onneksi juuri ja juuri riittivät. Keltaista jäikin vielä.
Päättelemättähän nämä ovat edelleen..

Sitten toiset sukat, ne perus kettusukat.

Sukat3.jpgSukat2.jpg

Kettusukat
Koko 39
Puikot 3,5mm Novitat, 12s/puikko
2o2n 10krs, 4krs nurin, 4krs oikein, 4krs nurin jne. Vahvistettu kantapää
Lankoina oranssi Vilma 75% villa / 25% polyamidi, mustasta ja valkoisesta en ole varma mitä jämälankoja ovat, todennäköisesti Vilmaa.

Nämä on aloitettu jo kaaaauna sitten, matkasukkina. Eli helppoa tekemista automatkalle. Nyt kuitenkin tikuttelin loppuun. Silmät näiltä puuttuu edelleen, samoin päättely. Täytyisi jaksaa tarttua neulaan.. 

 

Loppuun vielä hieman kantapää asiaa. 

Edellisessä postauksessa jo hieman avasinkin asiaa, kuinka kaikki sukkieni kantapäät kuluvat hyvin äkkiä puhki. Ja tiettyjen sukkien kohdalla se on todella ärsyttävää. Paljon työtä vaatineet kirjoneuleet tai muuten vain lempi sukiksi muodostuneet. Tavallisissa sukissa se on vain hyvä, pääsee ottamaan käyttöön uusia sukkia.

Sukat4.jpg

Kuulin, että laminaattilattia kuluttaa sukkien kantapäät puhki nopeammin kuin muu lattiamateriaali. Entiedä, voi hyvin pitää paikkansa sillä sellainen talostani löytyy. Lisäksi kun olen kanta-astuja, kuluttaa sekin hyvin paljon sukkaa.. 
Kaikissa sukissa on kuitenkin käytetty sukkalankaa ja vahvistetu kantapää..