Tässä kun on työttömänä, mielessä käy kaikenlainen mahdollinen keino tienata rahaa. Tänään viimeksi pohdin villasukkien myyntiä. Esimerkiksi tällähetkellä kaapissani on 8paria valmiita sukkia, jos myisin kaikki 10e/pari, olisi siinä jo 80e ja sillä maksaisi muutaman laskun. Samoin voisin myydä kortteja, vaikka 3e/kpl, niistäkin tulisi oikein mukavasti kun niitä on varastossa enemmän kun tarpeeksi..
Mutta. Kuka niitä ostaa? Olen joskus yrittänyt myydä villasukkia huuto.netissä, samoin kuin itsetehtyjä kortteja. Ostajista tosin oli pula. Tuli olotila, ettei kukaan osta itsekudottuja villasukkia, ei ainakaan 10e/pari hinnalla. Pitäisi varmaan olla 5e niin joku saattaisi ostaakkin. Mutta onhan se hieman halpa hinta, koska langatkin kuitenkin maksavat...

Jos jollakulla on tähänkohtaan hyviä ideoita, otan niitä mielelläni vastaan!

Joskus on käynyt mielessäni, että olisi kiva perustaa oma pieni nettiputiikki, jossa voisi myydä niin kudottuja kuin askarreltujakin juttuja, kuten kortteja ja miniaskateluja. Mutta se taas on niin monimutkaista ja vaikeaa että sen homman olen pitänyt vain ajatustasolla, enkä sitä aiokkaan sen enempää toteuttaa..

 

Ja sitten hieman kutomiseen liittyvää. Bongasin netistä tälläisen:

http://kohokohta.com/uutiset/jattineule/

Linkin takaa löytyy siis jättilangasta jättipuikoilla kudottuja peittoja ja huiveja.
Alunperin näin videon, jossa nainen kutoi ilman puikkoja jättilangasta peittoa. Käsillä kutominen on minullekkin tuttua, kun niitä huiveja tuli jossainkohtaa tehtyä enemmänkin. 
Jäin vain miettimään, että eihän Suomessa edes myydä noin paksua lankaa tai edes puikkoja?

En siis aio kokeilla tätä, mutta aikooko joku muu?

 

PS. Kyllä niitä villasukka päivityksiäkin taas kohta tulee. Jos en loppuviikosta kerkiä niin viimeistään alkuviikosta..