Tämä on tässä nyt reilu kuukauden ollut työnalla, eikä sillä vieläkään mikään kiire olisi ollut, mutta tänään se inspiraatio iski. Ja kun se iskee niin silloin on tehtävä!

Eli tuunaukseen pääsi siis Ikean valkoinen pahvilaatikko.

Alussa laatikko näytti tältä:

IMG_2503.jpg

Laatikko on siis Ikea tälläinen laatikko, paitsi että valkoisena ja ilman noita niittejä.
Laatikko on vanha ja käytössä joskus ollut, siksi tässä yhdessä seinässä näkyy muutama reikä. Päällystämällä laatikosta tulee kuin uusi!

Ensin kaivelin paperi laatikkoani. Haastavinta oli löytää pitkälle sivulle tarpeeksi iso paperi. Päätyihin nappasin paperit 12x12 skräppilehtiöstä, toiseen pitkään sivuun päätin laittaa lahjapaperia mutta se kolmas sivu... No, löytyipä lopulta tarpeeksi iso yksivärinen kartonki laatikon pohjalta. 

Eikun päällystämään!

IMG_2506.jpgIMG_2508.jpg

Myös 'takaseinässä' on kuviota, hennon vaaleanvihreä paperi, kuvaaminen taas oli haastavaa kun kattolamppuni ei valaise tarpeeksi ja pihallakin on jo pimeää.. Kansi ei saanut varsinaista päällystettä, siihen vain leikkelin hänen nimikirjaimet, joka tämän laatikon saa.

Tältä laatikko nyt jokatapauksessa näyttää.

Laatikon sisään siis menee YLLÄTYS eli syntymäpäivälahja, ja saaja saa sen sitten kun sen aika on.

Tämä nyt ei ole kutomista vaan askartelua mutta, Silmukanytimestä haasteessa on tässä kuussa yllätys, ja tässäpä oikein oiva tapa osallistua kun en mitään kivaa kutomiseen liittyvää keksinyt.. 

 

silmukanytimestahaaste.png