Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan pari postausta alempana. Lisäsin arvonta aikaa vielä viikolla. nyt se päättyy 7.4.2015 :)

Luin tuossa yksipäivä Kodin Kuvalehteä 6/2015, vain yhden asian takia. Kannessa kerrottiin Joona-Mikael Pesosen haastattelusta. Se sai minut miettimään..
Haastattelu siis liittyi muumimukeihin. Joona-Mikael kertoi, että on vakuuttanut kaikki muumimukinsa ja käyttänyt niihin tuhansia euroja. Määrä tuntuu hirveältä, mutta toisaalta mietin että onhan minullakin niihin mennyt rahaa, vaikka olenkin aika monta saanut lahjaksi. 
Mutta että vakuuttanut kaikki mukit? Se ei mene minun käsitykseeni, koska minulla on jokainen muumimuki käytössä eikä koriste esineenä. 
En pidä muumimukien hamstraajista jotka ostavat harvinaista/rajoitettuja mukeja 10kpl, pistävät muutaman omaan hyllyyn ja myyvät sitten tripla hinnalla huuto.netissä. Esimerkkinä Toven muki, mukeja myytii (myydään?) edelleen kaupoissa 30e ja 'rillittömistä' mukeista pyydettiin huuto.netissä 70e ja 'rillillisistä' yli 100e, ei mene minun tajuntaani. Tietysti harvinaiset/vanhat sesonkimukit joilla on arvoa maksavat, mutta en kyllä itse mene maksamaan ikinä niin paljoa muumimukista, onhan se loppujen lopuksi vain kuvallinen muki! tuo 30e on ehdoton raja, enkä sitäkään määrää kovin mielelläni maksa, 10-12e on se yleisin, alennuksessa oleva mukin hinta.

IMG_8838.jpg