Asiani on Vuodatuksen Uutisvirta. Se päivittyy ehkä kerran kuukaudessa, näinollen jos vain siihen luottaa, ei uusista postauksista ole tietoakaan. Tämän opin jo kauan sitten ja tallensin kaikki seuraamani blogit oman tietokoneeni kirjanmerkkeihin eikä Uutisvirtaan päivity kuin 3-4 blogia. Paitsi että nyt koneeni hajosi, ja kaikki seuraamani blogit ovat hukassa, niin 1:12 aiheiset kuin 1:1 aiheiset blogit. Osan (harvan) nimen muistan ja näinollen voin ne googlella ettiä, mutta entäs kaikki ne monet blogit joiden nimeä en muista, mistä minä ne löydän??
Eli jos nyt tuntuu siltä, että yksi lukijoista on kadoksissa eikä häneltä ole pitkään aikaan tullut mitään kommenttia, tähän postaukseen voi kommentoida ja linkittää oman bloginsa, jos vaikka löytäisin sinne uudelleen :)

20160806_165828.jpg
Kissakin on valjastettu kadonneiden blogien etsintään, sillä kun on parempi hajuasiati kuin minulla..

 

Toinen valituksen aiheeni on Vuotakusen kommentointi.
Kommentoiti täällä Vuodatuksessa on kyllä hyvin raivostuttava asia! Itse kun lähettää kommentin, se ei näy heti, jos ollenkaan, eikä voi olla varma menikö se perille vai ei. Välillä olenkin huomannut vahingossa lähettäneeni yhteen postaukseen saman kommentin kahteen-kolmeen kertaan.
Toinen on kommenttien lukeminen. Kirjautuessa Vuodatukseen, näkyy etusivulla uusi kommentti, kun sitä painaa ja haluaa vastata siihen, ei kommentti välttämättä näykkään postauksessa, sitä saattaa joutua odottelemaan useamman päiväön että siihen voi vastata, vaikka sen olisi nähnyt monta päivää sitten.

 

Huomenna lainakoneeni lähtee jälleen omistajalleen, joten seuraavasta päivityksestä ei vielä ole tietoa. Ehkä ensiviikolla.. Elän toivossa että saisin alkukuusta uuden tietokoneen, vaikka sitten osamaksulla. Olen tosin aina sanonut etten osta mitään ikinä osamaksulla....