Kaikkea on tullut tehtyä, vaan päivitettyä en ole saanut. Kuten otsikostakin voi päätellä, joululahja juttuja on tullut tehtyä. Nyt puikoilla on kahdet Shhh sukat, mutta ennen joulua nekin vielä valmistuvat.

Tämän pipon tein jo viimekuussa, päättely tosin edelleen on tekemättä:

IMG_0706.jpg

Pipo
Puikot 3,5mm KnitProt, 26s/puikko.
15krs 2o2n, pelkkää oikeaa ja kavennukset.
Lankana Maracaibo, 80% puuvilla / 20% polyester

Tämä pipo syntyi, kun sisareni kehui pipoani, ja löysin kaapista kaksi kerää tätä lankaa. Lähes kaiken sainkin kulutettua pipoon (50g / kerä), pieni nöttönen jäi. Enpä tiedä yhtään, mihin sen kulutan. Johonkin laatikon pohjalle taisin jo jemmata.

Sitten, minulta tilattiin harmaat villasukat koossa 47. Jestas! Harmaa on tylsä väri, ja lisäski koko 47.. No, mittataulukon löysin, ja villasukat syntyivät kahden junamatkan aikana.

IMG_0713.jpg

Perussukat
Koko 47
Puikot 3,5mm KnitProt, 14s/puikko
2o2n, vahvistettu kantapää ja oma kärki.
Lankana Oiva 75% villa / 25% polyamidi ja varren punaiset raidat ovat (oletan) Vilmaa 75% vlla / 25% polyamidi.

Nämäkin sukat ovat päättelemättä. Mutta eipä näillä kiire olekaan, eivät pääsekkään alkuperäiseen tilauskäyttöön.
En ole yhtään tyytyväinen näihin sukkiin, varren raidat eivät ole keskellä ja toisessa sukassa näkyy punaisen langan solmu ulkopuolelle. Joten, päädyin tekemäät toisetkin sukat. Ne ovatkin toisen sukan jalkaterää vaille valmiit, vaikka vielä oliki 2viikkoa aikaa ennen viimeistään valmiina -päivää. 
Tämän harmaan Oiva kerän (150g) sain kulutettua sukkiin aika täydellisesti, kuvassa näkyy pieni nttönen joka jäi sukista jäljelle.