Pitkästä aikaa innostuin leikkelemään 3D kuvia, ehkä innostus johtui siitä kun löysin ison paksun 3D kuvanippuni. Haaveilen tuollaisen toisenkin paketin löytämisestä.
Löysin siis 1-2vuotta sitten Sinellin verkkokaupan alennusmyynnistä paksun nipun 3D kuvia. Paketti on täynnä A4 kokoisia arkkeja ja arkista riippuen joka arkissa on 2-9 itse leikattavaa kuvaa. Paketissa on aina kaksi samanlaista arkkia, eli esim. 2x NallePuh arkki tai 2x Kukkakuva arkki. Mukana oli myös 2x2mm tarroja sekä 2x3mm tarroja. En muista mitä paketti sillon makoi, mutta alla 20euroa. Tuollaisen toisenkin kun jostain löytäisi, alkavat kuvat pikkuhiljaa kadota :D

No jokatapauksessa kyseisen paketin laatikostaini löysin kun vaaleanpunaista paperia etsin ja innostuin siitä muutamia kuvia leikkelemään.
Ja ajattelinkin nyt esitellä ne teille.

Maanantaina innostuin leikkelemään autoja ja nallepuhin

IMG_9020.jpgIMG_9023.jpgIMG_9052.jpg
Nallepuhi ja Nasu olisi varmaan pitänyt leikata niin, että jäävät pohjasta kiinni vierekkin (yläkuva), mutta leikkeilinkin ne erikseen koska tajusin tämän asian vasta kun olin jo leikannut osan Nasusta.. Lisäksi löysin arkillisen auto- ja mopo kuvia. Osan autokuvista leikkelin, ja nyt mietin mihin ihmeeseen käytän ne. Osan leikkaamattomista arkeista ajattelin laittaa myyntiin huuto.nettiin tai toiseen blogiini

Eilen innostuin leikkelemään vielä lisää kuvia:

IMG_9071.jpgIMG_9063.jpgIMG_9061.jpg
Kolme kukkakuvaa, kaikki samasta arkista, sekä kaksi hattukuvaa, arkkiin jäi vielä yksi hattukuva. Taas hattukuvilla sama ongelma kun atuokuvilla, mihin ihmeeseen käytän ne? Eivät oikein sovi onnittelukortteihin eikä kutsukortteihin.. No täytyy katsoa..

Sitten vielä yksi kuva.
Ihan kun minulla ei olisi vielä tarpeeksi leikattuja 3D kuvia:

IMG_9054.jpg
Muovitaskullinen valmiiksi leikattuja kuvia!
No, onneksi luvassa on paljon korttiaskartelua, kutsukortteja, äitienpäiväkortteja, onnittelukortteja.. 
Täytyy varmaan ruveta töihin...

Minusta 3D askartelussa parasta on se, kun saa itse leikata kuvat ja liimailla tarroila paikoilleen. Mutta toisinaan itse leikattavia 3D kuvia on haastava löytää, aika monet kivoilla kuvilla olevat arkit ovat valmiiksi stanssattuja, eli niissä ei jää muuta askartelemista kuin kokoaminen ja korttiin liimaaminen. 
No, onneksi on varastossa muutamia arkkeja vieläkin.. :D