Jaahas. Minulta pyydettiin 4-5 paria koon 42 villasukkia. Kaapissa sellaiset on vain yhdet. Ei siis muutakun puikot esiin.
Nämä olivat keskeneräiset sukat, siis varsi oli toisessa valmiina. Päätin tehdä sukat loppuun ja hieman isompina kuin yleensä. Minun on vaikea hahmottaa minkä kokoinen on esimerkiksi se 42 koon jalka. Koska omani on 39/40, mittaan sukat lähes aina niin, että ne on omaan jalkaan sopivat joten lähinne senkokoisia siis löytyy kaapista.

IMG_4307.jpg

Villasukat
Koko 42/43
Puikot 3,5mm KnitProt, silmukoita 12s/puikko
Varsi on 3o3n, 3krs samaa ja siirtyy yhdellä aina eteenpäin. Vahvistettu kantapää ja oma kärki.
Lankoina Milano 100% Akryyli ja 7Veljestä raita (nro825) 75% Villa / 25% Polyamidi

Vähemmän on viimeaikoina sukkia tai mitään muutakaan puikoilta syntyt kun meinaa pientä kiirettä pukata. Tekemistä on paljon muutakin kuin villasukkien tekeminen joten hieman epäilen saanko lankalaihiksen tavoitetta edes täytettyä.. Alkuvuodesta oli helppoa, kun aina sai kutoa kun halusi. Nyt on kokoajan menoa jonnekkin tai muuta tekemistä kuin villasukkien teko.

Tätä 7Veikkaa olen yrittänyt kuluttaa vaikka ja mihin sukkiin, on tästä jo ainakin kolmet sukat syntynyt. Tätä oli siis minulla hieman reilu kerällinen. Ja lankaa jäi edelleen 29g kuluttamatta..

Noo, ei se mitään.