Tänään on ollut askartelu- ja siivouspäivä. Liekö inspiraationa outo valoilmiö taivaalla? Kaikki vanhat, keskeneräiset jutut olen saatellut loppuun (=Lue: puoliksirevitty munakenno ja puoliksi kudottu tiskirätti). Lisäksi joukkoon mahtuu eilisiä juttuja.

Eli siis aloitetaan tämänpäiväisistä jutuista:

IMG_6485-normal.jpgIMG_6487-normal.jpgIMG_6483-normal.jpg

Ensimmäisenä revitty munakenno. Kennon sain viikonloppuna, ja siitä tein malliksi kaksi ruusua jo, joten kolme kippoa puuttui ja päätin sen repiä nyt loppuun asti. 
Toisena kaksi tiskirättiä. Oikeasti sellaista mukavaa vaalean sinistä Miami lankaa, ei tuollaista kirkkaan sinistä (vaikkei minulla tuotakaan väriä vastaan mitään ole..). Alempi rätti on aiemmin jo kudottu ja päälimmäisen kudoin tänään loppuun. Nyt ehkä hetkellisesti saavat tiskirättien teot jäädä.
Lisäksi innostuin vielä tekemään mehiläisvahatuikkuja. Oi, tuo tuoksuu aina niin hyvälle kun siitä jotain tekee.. Tein sekä raidallisia että yksivärisiä. Raidalliset ovat ehkä nätimpiä mielestäni. 

Sitten eilisiin juttuihin:

IMG_6482-normal.jpgIMG_6479-normal.jpgIMG_6481-normal.jpg

Otin varaslähdön äitienpäivään. Koska minun piti tehdä kaksi pakollista synttärikorttia sekä pakollinen tupari kortti, tein samalla kolme äitienpäiväkorttia. Yksinkertaisia ja nopeita. Keskimmäinen on jotenkin hassu mielestäni. En tiedä, joka tapauksessa nämä ovat nyt pois alta.

Nyt sitten varmaan hiljenee tämänkin blogin puolella aika lailla. Minulla on hirveästi kiireitä edessä, joten epäilen että aika hiljaista voi tännekkin tulla, samoin kuin toisen blogini puolellakin tällähetkellä on. Aina jotain pakollisia kortteja tms. ilmaantuu (ja palapelejä!), mutta muutoin voi olla aikahiljaista.. Saa nähdä nyt tuleeko päivityksiä tiheään tahtiin vai ei. 
Minä kuitenkin lueskelen Teidän blogejanne ahkerasti! :)