Nämä valmistuivat jo jokin aika sitten, mutta kuvien ottaminen pimeässä asunnossa ei houkutellut. Tänään kerkesin sitten valoisaan aikaan kuvat nappaamaan. Vieläkin jäi jämälankoja, mutta ne jääköön nyt odottelemaan seuraavaa kertaa.

IMG_3998.jpg

Jämälankasukat
Koko 41/42
Puikot 3,5mm Novitat
Joustinneuletta 2o2n 10krs ja raitoja.
Lankoina kaikenmailman jämälankoja, ainakin Vilmaa, Frejaa, Nallea ja 7Veljestä. Paljon muitakin lankoja tuossa on.

Oranssi jolla on joustinneule, kantapää ja kärki tehty, ei ole jämälankaa mutta mielestäni ei niin kivan väristä enkä oikein keksi sille mitään kivaa paria, joten upotin sitäkin vähän näihin sukkiin. 
Näihin kokeilin ensimäistä kertaa ristiinkudottua kantapäätä, virheitä tuli, ja sen huomaa. En jotenkin tykännyt kantapäästä. Kokoajan joutui keskittymään, että milläs tämä kerros nyt aloitettiinkaan ja silmukoiden poimiminen oli haastavampaa kuin tavallisessa kantapäässä. Tuskin teen tälläistä enää uudelleen, juuri tuon vaikean silmukanpoimimisten takia.

Muutama virhekin sukkiin upposi,
IMG_3999.jpgIMG_4000.jpg

Mutta haitanneeko tuo. Myöskään mustat raidat eivät ole identtiset, koska musta lanka loppui kesken.

Toisaalta, eikösse ole jämälankasukissa yleistä etteivät ole identtiset..

En tideä miksii nuo jalkapohjan silmukat kerroksen vaihtumiskohdassa (alin kuva) jäivät noin ihmeellisksi, löysiksi, vaikka kuinka kiristin eikä mikään silmukka tippunut. Jotain mystistä siinä kohden tapahtui, ennen en ole tuollasita aikaan saanut..