Taas... Moneskohan päivitys tämä on tuollaisella otsikolla :D No mutta, tämähän on minun nettipäiväkirjani olen ilmoittanut kirjoittelevani kaikkea maan ja taivaan välillä. Tai jotain.. 

Minä tahdon perustaa oman pienen kahvilan! Siellä myydään itse leivottuja pullia ja sämpylöitä ja kakkuja ja ja ja ja. tykkään leipoa ja näperrellä kaikkea pientä.  Sisustus olisi valko-musta-vaalenapunaista ja muita pastellivärejä. Ei liian värikästä eikä väritöntä. Sisustus jotain vanhaa ja maalaisromanttista.  Myynnissä voisi olla erilaisia kakkuja ja piirakoita, pullia, leipiä ja sämpylöitä ja sellaista kivaa pientä. Ja tilauksesta tietysti erilaisia tuotteita. Erikoisruokavalioitakin voisi ehkä toteuttaa.
Kahvilaan voisi ehkä yhdistää mineilynkin. Pitää jotain pientä pöytää sivummalla jossa olisi myynnissä erilaisia mini juttuja. Tai pitää kahvilassa minelykerho(j)a, paitsi etten itse kylllä halua olla vetäjän :D
Muttamutta. Kun ei se ole niin yksinkertaista että se vaan parustetaan se kahvila -_- Mikään ei koskaan ole yksinkertaista. Ensin täytyisi löytää tilat jossa pitää kahvilaa, sitten hommata rahat jolla perustaa yritys, mainonta ja asiakaskunta jnejne.
Kahviloitakin on Suomessa niin paljon että yhdelle samanlaiselle massan joukosta on vaikea löytää sitten asiakaskuntaa. 
Eli tuskin tulee minusta ikinä kahvilan pitäjää :/

Tässä taas jotain turhaa jaarittelua..

Että hyvää loppupäivää teilel :)