Edellisessä postauksessa esittelemäni villasukka pari valmistuikin yllättävän nopeasti, päättelyt tosin ovat taas.. Minulla tuppaa aina, mistä tahansa onkaan kyse, päättelyt jäämään odottamaan 'sitä jotain' hetkeä...

IMG_0109.jpg
(Älkää häiriintykö kuvan aikaleimasta, se huijaa. Oikeasti otin kuvan hetki sitten..)

Mutta. Huomaatteko? Kaksi täysin erilaista kantapäätä... Häiritsee minua.. No, olihan kaksi eri opettajaakin mutta kuitenkin. Alemmassa sukassa on enemmän pyöreä kantapää kun ylemmässä taas tuollainen 'kulmikas' . Ärsyttää!

Tästä vielä lähikuva kantapäistä:

IMG_0111.jpg

Itse kyllä tykkään enemmän tuosta pyöreämmästä kantapäästä, ja seuraavien sukkien kohdalla aionkin mennä ensimäisen opettajan puheille...

Mistä tulikin mieleeni, seuraavatkin sukat ovat jo tulossa:

IMG_0103.jpg

Näihin inspiraatio lähti Suuri Käsityö lehden jostakin (toisiksi uusin ehkä?) numerosta. Ohje tosin oli hieman erilainen kuin minun toteutus, muttas eikös ohjeet ole tehty muokattaviksi? 
Näissä sukissa lankoina on punainen ja sininen Jubileumsgarn, 100% Akryyliä. Se lanka siksi, että maksoi 1e/kerä Lankamaailmassa.

Mistä pääsemmekin seuraavaan aiheeseen,
eilen tuli minulle taas vuosi lisää elämänkokemusta, joten kävin Lankamaailmassa shoppailemassa koska olin kuullut että siellä on nyt kaikki -30%. No, ei ollut enää, mutta euron lankakeriä oli tarjolla. Joten ostin pussillisen euron lankakeriä:

IMG_0112.jpg

Tässä esimerkkinä vielä kolme kerää mitä ostin. Ostin siis paljon muitakin, mutta nämä nyt päätyivät kuvaan:

IMG_0115.jpg

Tuo ensimäisenä oleva vaaleanpunainen, on samaa lankaa, kuin se mistä nyt kudon sukkia. Keskimäisestä on myös tarkoitus tulla sukat, samanlaiset ruutusukat mutta kaverikseen se saa liukuvärjättyä punertavan sävyistä lankaa. Reuninmainen, vaaleanvihreä lanka ei ollut euron kerä vaan 1,80e/kerä, ja ainoa lanka mitä ostin mikä ei ollut sen euron. Tuo on niiiin ihanan väristä, ja olet sitä jo pitempään himoinnut Lankamaailmassa, mutta yleensä se on ollut hintavampaa. Sukkia itselleni siitä haaveilen, mutta lanka on aika ohutta sukkalangaksi, saa nähdä mitä siitä synty...

Jokaista lankaa on 2-4kerää, riippuen vähän mitä niistä kaupassa suunnittelin syntyvän, tosin suunnitelmillahan (ainakin minulla) on tapana muuttua..

Lankamaailmassa oli myös tarjous, että aina kun ostaa yli 10eurolla (ja minähän ostin..) saa kolme lankakerää kaupanpäälle. Lankan näytti sellaiselta, etten keksinyt mitä siitä tehdä, mutta tottahan otin kun kerran kaupanpäälle sai.

IMG_0116.jpg

Kuten kuvasta näkyy, nimi on Kaja. Pahoitteluni pimeää kuvaa, otin kuvan piemässä huoneessa :D Tuo on siis oikeasti sellaista tumman vihreää, vähän kuin myrkyn vihreä.
Lanka on tosi paksua, puikkosuosituksin on 8, 70% Akryyliä ja 30% Polyesteria. 50g =55m.
Minulle ehdotettiin että 'olo'sukat tuosta, sellaiset joita ei pidetä kengissä. Mutta vastasin kysymällä että kuka haluaa sellaiset sukat? Eikös villasukkien päätarkoitus ole lämmittää varpaita kylmillä talvikeleillä, myös kengissä?

No, tuota nyt löytyy kolme kerää, täytyy katsoa mitä tekee...