Päätin lähetä rinkasta huolimatta. Jesaria ei löytynyt mistään mutta jotain kaksipuolesta mattoteippiä löytyi kokonainen rulla. Sitä sitten iskin rinkan olkaimen alaosan täyteen. Pitkän ajomatkan jälkeen olin kuuden jalkeen Evokeskuksella. Pienen kävelyn päästä päädyin kyltille jossa luki Sorsakolu 8.6km ja Niemisjärvi 7.5km. Ajattelin ensin mennä Sorsakolulle, mutta pääsyin kuitenkin Niemisjärven kannalle. Ja eikun vaeltamaan. Aluksi piti ylittää muutaman kerran autotie. Alussa minua ärsytti Evokeskusken lähistöltä kuuluva epämääräinen pauke ja autoteiden läheisyys, mutta myöhemmin nekin unohtuivat. Olin juuri ohittanut kyltin Niemisjärvi 5km kun rinkka hajosin, olkan lähti irti ja kun pysähdyin korjaamaan sitä hyttyset hyökkäsivät kimppuuni samantien, eikä se teippi kyllä mitään pitännyt yhtään, eli sitä sitten tarvottiin 5km (ja vähän enemmänkin) kantaen rinkkaan vain vasemmalla puolella, voin sanoa että olin niiiiiin onnellinen päästessäni perille! Eikun pesulle, syömään ja nukkumaan.

Yöllä tulí nukuttua vain muutama hassu tunti koska joku eläin riehui pihalla ja häiritsi minua : D

Aamulla heräsin ennen kuutta ja kävin vähän tiellä kävelemässä jotta osasin antaa ajo-ohjeet mistä minut haetaan. Sitten otin kameran mukaani ja kävelin Niemisjären puoleenväliin ympäri ja samaa puolta takaisin, takaisintullessa mietin että olisin kyllä voinut kävellä koko järvenkin ympäri. Bongasin kaksi joutsenta joilla oli kolme poikasta sekä takaisintullessa vastaani tuli kaksi kalastaja miestä. Sittenn ruokatarpeet mukaan ja rantaan kivelle puuroa keittelemään. Päivä piti jotenkin saada kulumaan. Kävelin Niemisjärven luontopolun ja otin aurinkoa yli 2h! Ja söin pastaa ja makkaraa. Pian sitten kyyti saapuikin. Kyllähän se päivä kului kun kävelin melkein koko päivän. Järven puoleenväliin ja takaisin, luontopolun 2,5-3km, kävin keskilaavulla sekä kalastualeelta vaikka kuinka paljo eteenpäin.

Olisi ihana lähetä lappiin vaeltamaan, mutta en kyllä yksin lähde! Ja millä edes menisin? Sitä ennen täytyisi hankkia uusi makuualusta, rinkka ja ehkä teltta.. Syksyllä olisi ihana lähetä uudestaan johkin kun ei ole näin kuuma.. 

EDIT: