Nyt päivitys ostoksistani ettei koko blogi muutu pelkäksi villasukka blogiksi :D

Kävin ihmistenilmoilla yksipäivä, meidän vakio tilpehöörikaupassa nimittäin. Heti kaupan pihaan tultuani ihmettelin autojen paljoutta, ei siellä yleensä niin paljon väkeä ole. Kaupan sisään päästyäni minut vastaanotti kirkkaankeltaiset kyltit 'Myymälä suljetaan, kaikki -20%', jaaha, mites ne nopeat tietyt ostokset, ei herätteitä....
Harmittavaa tässä on se, että kyseinen liike on ollut paikallaan ties kuinkakauan, eikä ole myyjän mukaan tappiota tehnyt, 'isot pojat' vain päättivät että nyt tämä loppuu. Mistä minä tästälähtien ostan kaiken tilpehöörini, halvalla?! Höh, yksi lemppari kaupoistani!

No, jokatapauksessa, tiettyjä tarjouksia oli jo, ja kaikista (myös jo alennetut) tuotteista -20%. Minä ostin joululahjoja pääasiassa. Lisäksi tietysti lahjapaperia yms.

Ja nyt kerron kuinka paljon ostin euron kynttilöitä:

IMG_2170.jpgIMG_2172.jpg
1e/pkt, 2kpl/pkt.

Siniset tuoksukynttilät lasikipossa. Minusta tuoksuvat ihan vessanraikistimille :D Nämä menevät todennäköisesti joululahjapakettiin, molemmat paketit eripaketteihin.

 

IMG_2174.jpg
2,95e

Tämä oli ainoa kynttilä, joka maksoi yli euron. Toisaalta, 3euroa ja -20% ei ole mielestäni kovin paha hinta tälläisestä kynttilästä. Tämä on kaunis metallinhohtoisen vihreä, vaikka kuva muuta väittääkin. Tämäkin menee joululahjapakettiin.

 

IMG_2177.jpg
1e/kpl

Mallikappaleet, normali hinta olisi ollut paljon enemmän. Vasta kassalle mennessä huomasin ruukkujen olevan eriväriset, minä kun jollain tavalla olen perfektionisti, pitää olla samanvärisiä/samanlaisia/symmetrisessä järjestyksessä tms. No, ei haittaa, ruukut ovat ihania, vähän savimaisia. Nämä mahdollisesti jäävät omaan käyttöön.

 

IMG_2179.jpg
75snt/kpl

Nämä ovat vähän kuin kynttilä pilttipurkissa. Kansi näyttää tekstiililtä, mutta se on oikeasti jotain kovaa mutta taipuisaa muovia. Näistä en tiedä vielä jääkö omaan käyttöön vai meneekö joululahjapaketteihin.

 

IMG_2181.jpg
1e/kpl

Näitä olisin ostanut enemmänkin, mutten luottanut euron hintaan. Hyllynreunassa luki 1e ja tuotenumero vastasi kynttilän pohjassa olevaa. Kuitenkin joidenkin kippojen pohjassa oli 3e tarra. Maksoivat lopulta sen euron kappale ja -20%. Olisi vain pitänyt luottaa hintaan ja ostaa enemmän. Etualan punaiset jäävät varmaan omaan käyttöön ja taka-alalla olevat paketteihin. Harmittaa kun en ostanut enempää...

 

IMG_2183.jpg
1e/kpl.

Näissä tuoksuina sekä vanilija että karhunvatukka. En ole vielä varma meneekö paketteihin vai omaan hyllyyn. Saa nähdä miten paljon kynttilöitä paketteihin mahtuu.

Nämä tosiaan olivat kaikki 1e/kpl, paitsi tuo yksi kalliimpi kynttilä ja nuo neljä vielä halvempaa, ja näistä tosiaan tuli vielä se -20% joten loppusumman jokainen voi laskea itse..

Tavallisia tuikkukynttilöitä en ostanut, koska ne olivat aikalailla samanhintaisia kuin normaalistikkin kaupoissa, ja niitä on vielä pari pakettia laatikossa, vanhat ensin ja sitten vasta uusia kun on taas tilaa..

 

Sukkaprojektejakin on paljon kesken, niistä lisää sitten kun saan edes jonkun parin valmiiksi... Minulla on esim, yksi sukka valmis mutta pari puuttuu, yksi sukka kesken ja yksi vauvansukka kesken ja toinen valmis josta pitäisi kärki purkaa ja kutoa loppuun.