Ja paljon. Tänään tein 'muutaman' joulukortin. Samalla päivitellään vähän 'vanhempiakin' juttuja, siis pari päivää vanhoja :D

Niihin kortteihin, ensin nämä 'tavalliset' joulukortit:

IMG_5998-normal.jpgIMG_5993-normal.jpgIMG_5982-normal.jpgIMG_5987-normal.jpgIMG_5999-normal.jpg

Kortteja, kortteja ja kortteja.. Alimmassa kortissa oleva kuva on ensimmäinen ostamani 3D kuva, joka oli valmiiksi stanssattu. Luulin sen olevat leikattava, mutta olikin valmiiksi stanssattu. Olihan se helpompaa, mutta tylsempää kuin jos itse olisi leikellyt :D
Vaaleanpunaisessa ja sinisessä kortissa oleva paperi on skräppipareria (?) jonka ostin Kädentaito messuilta muutama viikko sitten. 

Sitten kaksi muuta korttia, jotka olivat vähän niinkuin kokeilu:

IMG_5988-normal.jpgIMG_5991-normal.jpgIMG_6000-normal.jpgIMG_5995-normal.jpgIMG_6001-normal.jpg

Eli tuikkukortteja. 'Vähän' eri tyylillä kuin mitä blogeissa yleisimmin näkyy. Yksinkertaistettu versio. Nämä on siis tehty valmiiseen aukeavaan korttipohjaan. Taittelin pohjan uudelleen (kuten kuvista näkyy), täytin sivut ja liimasin tuikkupaketit erikeepperillä kiinni korttipohjaan. Ensimmäiseen korttiin liimasin paketin vahingossa ylösalaisin, mutten sitä enään viitsinyt ruveta kääntelemään..
Nämä siksi, että olen ihaillut blogeissa olevia tuikkukortteja mutten löytänyt ohjetta niille. Tai löysin, englannin kielisen ja monimutkaiset ja koska en englantia osaa niin ymmärrettävästi en myös ohjeesta mitään ymmärtänyt. No, nämäkin ovat ihan nättejä mielestäni, vaikkeivat ihan niin nättejä kuin ne yleisemmät. Mutta tuikut ovat tärkeimmät, vai miten se meni? 

No sitten muihin juttuihin. Eli käsitöihin. Nyt olen totaaliset innostunut tuosta kutomisesta. Varsinkin kun voin tehdä muutakin kun tylsää kaulahuivia. 

IMG_5975-normal.jpgIMG_5981-normal.jpg

Nukkekotiin kaksi mattoa. Tuosta tähtimatosta tuli mielestäni ihan kuva, nyt se tähtikin näkyy. Tuossa alemmassa pitäisi olla neliö, tai sellainen kohokuvi. Kyllä se siinä jotenkin erottuu. Lanka on oikeasti sellasta ihanaa mintun vihreää. Tuo alempi ei mielestäni oikein onnistunut mutta kokeiluja kokeiluja :D

Palapelin saralla olen myös edennyt::

IMG_5978-normal.jpg

Jotenkin tuskastuttava palapeli. Aiempien kanssa en ole turhautunut tällä tavalla kuin tässä palapelissä vaikke tämä loppujen lopukse edes ole kovin vaikea. Tai siis on sitä vaikeampiakin tehty.. Noo kai se siitä etenee.