Minäkin! Mietin näitä sukkia jo viime talvena, muttakun se kantapää... Joten ne jäi. Nyt aloin kutomaan itselleni säärystimiä, mutta tuli pieni ongelma johon tarvitsen apua, ja tämä apu ei ole vielä paikalle saapunut joten siirryin kutomaan sillävälin sukkia :D Selailin talteen pistettyjä malleja ja nämä sukat päätyivät tekeleeksi koska a) osaan tehdä ne ja b) sopivat langat ja puikot löytyi valmiina.

Eli, tässäpä keskeneräiset karhusukkani:

IMG_0263.jpg

Huoh, olen niin huono kirjoneuleissa! Taas meni karhunnaama hieman ryttyyn! En vaan saa ikinä niitä lankoja siellä takana menemään mitenkään järkevästi.. Huoh..Näiden sukkien piti alunperin mennä joululahjaksi, mutta koska näistä tulee vähän tälläiset niin eipäs menekkään.. Katsotaan nyt kenelle lahjoitan vai pidänkö itse, myydäkkään ei kehtaa kun on aika kaamea tuo karhun naama.. Ja kuvassa näyttää vielä kamalammalta kuin mitä oikeasti on.

Ja sisältähän sukka näyttää tältä:

IMG_0264.jpg

Huoh... 

Piti aluksi päivittää ämä sukat vasta valmiina, muttakun en tiedä koska valmistuu..  Sitten piti päivittää huomenna, mutta koska huomenna menen messuille, niin jos päivitys tulee, se käsitelköön tasan minun messujani..