Nyt kun olen opetellut kutomaan, ei ole kaulahuivi vielä valmistunut mutta kaikkea sekavaa kyllä. Äiskän avustuksella tosin. Ensin opettelin kutomaan helmineuletta(?) eli oikein-nurin, no alku meni vähän miten meni ja koko ajan sai olla korjaamassa mutta kyllä se siitä...

IMG_1488-normal.jpg

Tästä tuli tälläinen pieni, koska tämä oli minun harjoitus/mallikappale, jos vaikka tiskirättiä yrittäisi kutoa. Tämä lanka on 100% puuvillaa ja siksi suunnittelin tästä tekeväni tistirätin kun en Novitan Hanko tai Miami lankaa ole löytänyt..

No seuraava testaukseni..

Tiskirättitähtikuviolla. Ai mikäkö meni vikaan?

IMG_1523-normal.jpg

(Kyllä, tämä on samaa lankaa kuin ylemmässä kuvassa). No kaikki meni vikaan. Ensinnäkin, mikä tähtikuvio? Ei näy tuossa tilkussa tippaakaan. Tuo on siis muuten kudottu oikeaa, mutta tähti on nurjalla. Ja tästä tuli ihan liian pieni rätiksi, nukkekodin maton kokoinen ehkä. Paitsi että päättelyni meni ihan metsään ja yläreunasta tuli kaareva..

No keksin jo ratkaisun tähänkin, täytyy vain ensin mennä äiskän oppiin. No, minähän kudon tuollaisista tilkuista yhden ison ja tähden eri värillä. Tai siis kun tuossa on 19 silmukkaa, teenkin tulpasuuren eli 38 silmukkaa. Ehkä.. Jos se nyt sattuu onnistumaan.. 

No olen minä kutomisen lisäksi saanut pari munkinnyöriäkin tehtyä:

IMG_1484-normal.jpg

Synttäri/Onnittelu kortin askartelin myös mutta siitä ei nyt kuvaa..

Palaillaan :)