Minun piti aluksi, tavoistani poiketen, tehdä toinen sukka valmiiksi ja sitten vasta aloittaa seuraava mutta matkalla ilmeni pikkuongelmia ja nyt molemmat sukat on aloitettu ja näyttävät tältä:

IMG_0994.jpgIMG_0993.jpg
Älkää miettikö hakaneuloja, ne on tyhmän neulojan apu :D

Näihin 'makkarasukkiin' muuten idea lästi tästä blogista ja tästä postauksesta. 

Olen niin ylpeä itsestäi tuon kantapäänosalta, kun osasin sen tehdä! Ohjetta käytin apuna mutta varsinaisesti keneltäkään henkilöltä en päässyt apuja kysymään, joten ehkä nämä kantapäät tästä..

Sitten niihin varsinaisiin ongelmiin. Tai siis ongelmaan.

IMG_0997.jpg

Kun aloin kantapäähän poimia silmukoita vaihdoin kutomissuunnan vastapäivään (vahingossa siis). Huomasin aisian kun sain 'ylimääräiset' silmukat kavennettua. Eli kun kudot vastaspäivään 'sisäpuolelta' näkyy oikea neulos tokikin nurjana ulkopuolella.. 

Minä olen hyvin huono purkamaan mitään, joten siksi aloitin toista sukkaa ja ajattelin tuon purun jättää äidilleni. Mutta rupesin epäilemään noita värejä. Vihreä Nalle siis pääosassa tähän sukkaan piti tulla, mutta nyt pohjdin tuota vaaleanpunaista, että sopiiko se vihreään väritykseen ollenkaan.. Muttakun haluat vihreät sukat, vihreä on ihan lempparini!! (Bongasin tuon langan muuten tästä postauksesta)

Lankamaailman alennusmyynnissä viimesyksynä käydessäni ostin punaraidallista lankaa villasukkia ajatellen, ja nyt mietinkin olisiko se lanka parempaa näihin sukkiin:

IMG_0998.jpg

Mitä mieltä te olette, vihreä vai punainen?

Jos vaihdan punaraidalliseen lankaan, 'täytyy' minu tehdä toisetkin villasukat (mikä ei tokikaan haittaa) vihreällä langalla. Muttakun taas tulee teen tuo purkaminen. Minä en siitä tykkää yhtään koska lähes poikkeuksetta minulla joku silmukka lähtee karkuun enkä sitä enää saa/osaa pelastaa sieltä monen kerroksen takaa.. Mutta sekä hyvänä että huonona puolena tässä on kantapää. Saisin siihen harjoittelua kun kaksiin sukkiin joutuisi kolme kantapäätä tekemäät + uusi pari sukkia..

Mielipiteitä otetaan mielellään vastaan, mutta asia saa jää hautumaan pääsiäisen yli, palatkaamme aiheeseen jälleen ensiviikolla.