Joo. Hups. Piti niitä pipoja ruveta tekemään. Mutta ei löytynytkään valmiista varastoista sopivaa tummaa yksiväristä lankaa, joten tarvii mennä Lankamaailmaan shoppailulle. No, nyt en ole vielä kerennyt. Joten ajankuluksi kudoinkin jälleen villasukat..

Tein kerran jo tälläiset sukat ja ne valmistuivatkin. Niistä tuli kuitenkin niin rumat, että ne menivät purkuun. Nyt päätin tehdä niistä uudelleen sukat. Puretuista keristä jäi vielä molempia hieman jäljelle, samoin noin puolikerää 'kutomatonta' lankaa on vielä jäljellä molempia. Saa nähdä mitä niistä sitten joskus syntyy..

IMG_1580.jpg

Koon 39 sukat.
Puikot 3,5mm, 12s/puikko.
Joustinneuletta 2o2n 15krs, vahvistettu kantapää. Neljä kerrosta yksivärisellä, sitten raidallisella 1o1n ja taas neljä kerrosta yksivärisellä.
Lankana 7Veljestä, sekä yksivärinen että liukuvärjätty. 75% villaa ja 25% polyamidia (katsottu Novitan sivuilta kun ei enää vyötteet tallessa)
Tämä lanka oli täynnä solmuja. molempiin sukkiin tuli jo tehtaalla syntyneitä solmuja 3-5kpl. Siis niitä valmiita solmuja tosiaan oli. Ja paljon. En tykännyt.
Nämä sukat saavat mennä kaappiin odottamaan 'sitä jotain hetkeä' kun niille tule käyttöä tai joku tarvitsee villasukkia. Itsellä kun valmiita sukkia on jo varmaan 10+ paria laatikossa..

Saa nähdä, syntyykö seuraavaksi vielä sukkia vai joko pian suuntaan lankakauppaan...
On vaan niin tyhmää ostaa uusia lankoja (tyhmää??) kun kaapissa on käyttämättömiäkin lankoja, sekä täysiä keriä että jämälankoja. Muttakun yhteen tiettyyn projektiin ei ole sopivaa...