Facebookin Voihan Villasukka ryhmässä on pyörinyt paljn kuvia tupa + sydän sukkia. Ei pitänyt tehdä sellaisia, muttakun SilmukanYtimestä haasteessa oli tässäkuussa koti, päätin minäkin tehdä sellaiset. Tosin, omaan tuttuun tapaani, en tietenkään tee tismalleen samanlailla kun muut (eikä minulla tätä kyseistä ohejtta olisi ollutkaan), joten eikun ruutupaperi ja kynä käten.

Tässä on ensimäinen tulos:

IMG_4367-001.jpg

Tupasukat
Koko 39
Puikot 3,5mm ja kuviossa 4mm KnitProt, silmukoita 12s/puikko
Joustinneuletta 2o2n 15krs, itse piirretty kuvio, vahvistettu kantapää ja oma kärki.
Lankoina Lankamaailman Vilma 75% Villa / 25% Polyamidi

Kerrankin muistin, että kahdella langalla tehdessä tulee kireämpää, joten tajusin kutoa isommilla puikoilla jolloin mahtuu jalkaan ilman suuria ongelmia. Jalkaterään tein raitoja, koska yksivärisestä olisi saattanut tulla tylsä.
En ollut tyytyväinen näihin sukkiin, koska kuviossa on myös tähti, joka hukkuu tuonne 'yksittäisten pisteiden' sekaan. Joten ei muutakuin uutta kuviota piirtämään ja uusia sukkia tekemään.

 

Ja nämä valmistuivatkin tänään:

IMG_4375.jpg

Tupasukat
Koko 39
Puikot 3,5mm ja kuviossa 4mm KnitProt, silmukoita 12s/puikko, kuviossa 13s/puikko.
Joustinneuletta 2o2n 15krs, itse piirretty kuvio, vahvistettu kantapää ja oma kärki.
Lankoina Lankamaailman sininen Vilma 75% Villa / 25% Polyamidi ja punainen Freja 100% Akryyli.

Näiden sukkien kuvoon olen tyytyväisempi, mutta kyllä tuo kirjoneule vielä harjoittelua vaatii, ja paljon! Tuossa kuviossa on pitkiä pätkiä pelkkää sinistä, joten punainen lanka loistaa takaa vaikka miten tekisi. Pitää keksiä, miten kuto niin, ettei kuviolanka paista taustalta.

Näillä sukilla tosiaan SilmukanYtimestä Koti haasteeeseen mukaan.

 

silmukanytimestahaaste.png