Yleensä kyllästyn yhteen sukkakuvioon aika nopeasti, ja max kaksi paria tulee samalla mallilla, jos ei joku erikseen pyydä samanlaisia.

Nyt kuitenkin huomaan jo kolmansien Körttisukkien valmistuneen, ja neljänsien olevan suunitteilla. Kolmannet syntyivät tosin ihan puolivahingossa 'mökkisukkina' kun se oli ensimäinen mieleen tuleva malli.

Nämä valmistuivat jo aikapäiviä sitten kotona:

IMG_0102.jpg

Körttisukat
Koko 39
Puikot 3,5mm KnitProt, 12s/puikko
2o2n 12krs, Körtti kuvio, vahvistettu kantapää, körtti ja oma kärki.
Lankoina keltainen Vilma 75% villa / 25% polyamidi ja vihreä Nalle 75% villa ja 25% polyamidi.

Päättelemättähän nämä edelleen ovat, kuten kuvasta näkyy. Yritys olisi tänään nämä jaksaa päätellä.. Vihreää Nallea löysin vajavaisen kerän ja sitä jäi vieläkin. Noh, täytyy johonkin kuluttaa.

Ja toiset Körtit:

IMG_0100.jpg

Körttisukat
Koko 39
Puikot 3,55mm Novitat
2o2n 11krs, körttikuvio, vahvistettu kantapää, körtti ja oma kärki.
Lankoina näissä on Kaupunkijalan Rotvalli 75% villa ja 25% polyamidi.

Nämä syntyivät siis 'mökkisukkina' kun oikea tekele jäi kotiin. Piti hakea kaupasta puikot ja lankaa ja alkaa tikutella. Syntyivät vauhdilla. Lankaa nappasin vain Kaupunkilankaa hyllystä, ja vasta perillä huomasin, että olikin ohuempaa kuin yleensä käyttämäni Kivijalka. Ennemminkin Nallen vahvuista. No, sukat syntyi silti. 

Tämä sukka pitäisi purkaa:

IMG_0091.jpg

Tämä on ollut kesken varmaan vuoden, ja nyt on kevään ajan pitänyt purkaa, vaan en vieläkään ole saanut aikaiseksi. Niin paljon sitä purkamista vihaan..

Jämälankoja alkaa olla taas jokanurkka täynnä, täytyy alkaa niitä pian tuhoilemaan..