Vaihteeksi shoppailua Lankamaailmassa. Tälläkertaa tosin 'pakotettuna'. Tai siis.... Onko lankojen osto muka joskus ollut pakkopulla??
Lankamaailmaan päädyin, koska lupasin mummulleni hakea halpoja lankoja. Hän kun asuu pienessä kaupungissa eikä tarjolla ole muuta kuin sitä kallista seiskaveikkaa. Hänhän oikein innostui (vaikkei edes pysty enää kunnolla kutomaan) kun kerroin että Lankamaailmasta saa lankoja halvalla, parhaimmillaan jopa 1e/50g joten lupasin lähteä shoppailemaan. Haasteen tuotti se, että itse olen tottunut ostamaan yksivärisiä lankoja, ja hän taas halusi valmiiksi raidoitettuja lankoja. 
Budjetti minulle oli annettu 10e ja koska Lankamaailmasta saa leiman aina kun ostaa 20eurolla, piti sitä ostaa mummulle puolet ja itselle puolet, tietenkin :D
Itselle tarttui matkaan Milano lankaa 2kerää, Frejaa (yllätys..) 2kerää, sekä uusi tuttavuus, Ida Multi lankaa 6kerää. Ida oli tarjouksessa 0.90e/50g ja mallineule tuntui tosi pehmeältä joten päätin sitä ottaa kokeiluun.
Mummulleni matkaan tarttui 6kerää Zandra lankaa sekä 4kerää Ida lankaa. 

Ja koska minun lankavarastoni kasvoi, kaivoin samalla omista varastoistani raidoitetut langat ja lisäsin ne mummoni pussukkaan, sinne päätyi ainakin seiskaveikkaa ja taisi sielä frejaakin olla joukossa.

IMG_2001.jpg
Ostokseni.

Ja lisäksi! Olen päättänyt ensivuonna osallistua lankalaihikseen. Ja aion haastaa myös pari jätesäkillistä lankoja omistavan äitini mukaan! Kirjoitan meille omat säännöt jotka sitten aikanaan tietysti myös täällä jaan, samoin kuin lankamääränkin.

 

Eilen aloitin sukkaa. Ja tuntuipas muuten 3,5mm puikot yhtäkkiä isoilta käsissä!

IMG_2002.jpgIMG_2003.jpg

Tämä ei ole vielä valmis, eikä tälle ole vielä edes pari suunnitteilla. Tästä piti tulla/tulee nauhasukka, millä nimellä ne sukat sitten kulkevatkaan.. Mutta alku on täynnä vihreitä enkä muutenkaan tykkää oikein sukasta. Tarkoitus oli tehdä myös toisenlainen versio ja katsoa kumpi miellyttää, mutta todennäköisesti tämä ainakin  menee purkuun.

Nyt taidan kuitenkin lähteä testaamaan Idaa.. Mikäli löydän kivan mallin, perussukka on niiin tylsä! En tykkää kutoa 2o2n joustinta...