Eiffeltorni palapeli meinaten. Eilen illalla se valmistui loppuun asti. Vähän alkoi lopussa 'sokeutua' siniselle että mikä on minkäkin sävyistä kun sitä tarpeeksi kauan tuijotti..
Reunatkin sain kasattua melkein ja sitten huomasin erään asian:

IMG_7665-normal.jpg

Tuossa kohtaa, reunapaloja on 3 jäljellä ja niitä puuttuu enemmän.. Mutta eihän tästä voi paloja puuttua sillä palapeli on suoraan muoveista otettu, siis aivan uusi, eli jossain täytyy olla virhe, mutta missä?. Palapeli on ollut lattialla ja pöydällä ja yhdessä kämpässä koko ajan. Missä on puuttuvat palaset? 

No, sitten sainkin koko palapelin valmiiksi:

IMG_7667-normal.jpg

No, edelleen puuttuu kolme reunapalaa. Ei ihme etten saanut millään kasatuksi yläreunaa ensin. Virhettä tässä ei voi olla. Nyt täälä onkin menossa kuumeisesti kolmen palan etsintä. Missä missä missä. Mutta mistään niitä ei löydy! Mitäs nyt tehdään? Ei palapeliä voi ilman palojakaan kehystää..
No tämä operaatio jatkukoon joskus...

Tänään kävin pyörähtämässä nopeasti kaupassa (=Tokmannilla), ja mitä sieltä löytyikään? 

IMG_7668-normal.jpg

Ihanaa paksua vihreää huivilankaa! Väri on siis oikeasti kirkkaan vihreä eikä tuollainen hailakka mikä kuvassa on. En vain ole koskaan oppinut noita kameran valotusjuttuja..

Hintaa langalla hyllyssä oli 8,99e joka oli vedetty yli ja tilalle oli laitettu 5e. No päätin törsätä lankaan ja koska huviin kaksi kerää tarvitsee niin hintaa tulisi siis 10e/2kerää. No käppäilin kassalle, kassapa löikin hintaa 3e/kerä eli halvalla lähti nämä langat. Yleensä nämä paksut langat maksavat enemmän kuin tavalliset ohuet langat. Sellasia 4-7euroa langasta riippuen..