Viimeisetkin shhh jutut valmistuivat.

Ensin esittelen nämä isot, 47 koon villasukat, jotka lopulta oikeasti pääsivät lahjaksi:

IMG_0719.jpg

Perussukat
Koko 47
Puikot 3,5mm KnitProt, 14s/puikko
2o2n, vahvistettu kantapää ja oma kärki
Lankoina Oiva 75% villa / 25% polyamidi ja Kaupunkilanka  Kivijalka 75% vlla / 25% polyamidi.

Näissä jotenkin kesti paljon kauemmin, kuin ensimäisessä isossa parissa. Ehkä se oli se perinteinen 'kyllästyminen' samaan malliin ja tylsä yksivärinen väri, No, valmistuivat kuitenkin ja toivottavasti ovat saajalleen sopivat.
Näistä jäi enemmän lankaa kuin edellisestä parista, ja nyt pitää keksiä mihin ihmeeseen sen upottaa. En harmaasta välitä, eikä sitä kaapeissani ylimääräisiä keriä, edes jämiä, ole. 

 

Sitten, murheenkryyni.
Jälki on kamalaa, enkä ole yhtään varma, kehtaako näitä edes esitellä..
Näihin sukkiin jouduin opettelemaan paljon uutta asiaa, kuten lankadominanssi (jota en kyllä edelleenkään täysin tajua..) sekä silmukoiti. Ja silmukointia en usko kokeilevani uudelleen...

IMG_0720.jpgIMG_0723.jpg

Tappara sukat
Koko 41/42
Puikot 3,5mm KnitProt 13s/puikko.
2o2n 15krs, raidat oikealla, vahvistettukantapää ja oma kärki
Lankoina Milla  75% vlla / 25% polyamidi, kaikki värit

Silmukoitu näihin sukkiin tosiaan on valkoinen kehys, sejä valkoiset pisteet. Näin jälkeenpäin ajatellen, periaatteessa olisin voinut ne kutoa, olisko jälki ollut siistimpää, en ole siitä varma. Ainakin tämä silmukoitu jälki on kamalaa, toki sitä ensimäistä kertaa kokeilinkin. Siniset ja oranssit kohdat on siis kudottu
Toinen sukka näyttää paljon isommalta, koska sitä on venytetty enemmän, sen silmukoin ensin. 'Pientä' turhautumista oli ilmassa näiden sukkien kohdalla..
No, onpahan nyt nämäkin kokeiltu..