Olen tällähetkellä osin työttömänä, siis töissä vain töihinkutsuttaessa tai joskus pääsen myös kun käyn itse itseäni töihin tarjoamassa, tilanteen tosin pitäisi parantua n. 2viikon päästä. Tämä työttömyys siis aiheuttaa sen, että minulla on paljon vapaa-aikaa. 
Pääasiassa rutiinini on, että herään, syön aamupalan, käyn suihkussa ja mahdollisesti pihalla ja loppupäivän vietän tietokoneen/telkkarin/ihmisten seurassa, ainakin silloin jos en ole mökillä. Mökillä ollessa rutiini on täysin toinen.
Yleensä aamupalani on nopea hetki, syön leivän tai pari ehkä juon teetä ja siitä muihin puuhiin.
Tänään tein poikkeuksen. Tänään pidin oikein pitän aamupalahetken ihan itseni kanssa. Keitin kahvia, söin sämpylää ja luin Hyvä Terveys -lehteä. Siinä vierähti tovi jos toinenkin ja se olikin mukava hetki itsensä kanssa, aikaa riitti omille ajatuksille ja kahvin nautiskeluun. Siinä itsekseni istuskellessa tajusin paljon uusia asioita, samoin terveys lehden lukeminen toi vielä lisää uusia ajatuksia.

Suosittelen jokaiselle aina silloin tällöin hetkeä vain itsensä ja omien ajatustensa kanssa. Tekee hyvää kun oivaltaa uusia asioita ja saa rauhassa vain olla omien ajatustensa kanssa, mielikin rauhoittuu kun kaikki asiat eivät pyörikkään päässä nukkumaan mennessä vaan esimerkiksi vaikka silloin aamulla.

20150509_131951.jpg
Joskus pitää vain osata ottaa yhtä rennosti kuin kissat..