Ensimäistä kertaa minäkin osallistun P*skarteluhaasteeseen. Kauan olen sitä suunnitellut ja monta kertaa jo melkein saanut aikaiseksikin mutta aina vain on jäänyt. Nyt päätin osallistua. Eilen keittelin iltateet, katsoin nauhalta yhden televiosio ohjelman ja askartelin neljä korttia jotka nyt esittelen ja kaikki ne sopivat haasteeseen.

Ensin tehdyt kaksi korttia:

IMG_0664.jpg

Washiteippi - X -. Jotain taivalla olevaa.
Ensimäinen on siis teippi - 3D (Nallepuh ja Nasu) - jotain taivalla olevaa (tähdet).
Toinen on teippi - koira - jotain taivaalla olevaa (perhoset).
Oikean puolenen on ensin tehty, ja siihen olen kaikkein tyytyväisin näistä neljästä kortista. Tosin, lasketaanko perhoset taivaalla olevaksi on mielipidekysymys, kai?
Perhoset sekä tähdet löytyivät tarrakirjoista joita minulta löytyy monta kappaletta (joskus lapsena ne olivat SE juttu, kuten kaikki muistaa?), koira kuva on joskus vanhasta kortista leikattu ja säästöön laitettu, tykkään siitä kun on vähän blingblingiä reunoilla, NallePuh ja Nasu on joskus leikelty ja koottu 3D kuva jotka nyt pääsivät käyttöön. Onnea -tarrat ääriviiva tarroja.

Sitten kaksi jälkimäistä korttia:

IMG_0671.jpg

Washiteppi - Tasku - Pinkki
Nämä sopivat myös kohtaan vihreä - x - tasku, mutta se oli ihan vahinko :D
Kumpaankaan korttiin en ole tyytyväinen, nämä ovat ensimäiset ikinä tekemäni 'tasku korttini'. 
Ensimäisessä on siis teippiä, onnea ääriviivatarra, tasku on jotain paperia ja kulmissa pienet napit. Toisessa on 3D kuva, ääriviivatarrana onnea sekä tasku teipattuna teipillä (joka muuten riitti juuri tuohon ja loppui sitten). Molemmissa siis 'toimivat' taskut. 
Taskupaperi on hauskaa materiaalia, valosta riippuen paperi näyttäytyy pinkkinä, lilana tai jonain ihan muuna. Taustapuoli on valkoinen.

Minulla olisi korttien askartelu intoa enemmän kuin käyttöä ja siksi kortteja onkin kasaantunut jo vinot pinot käyttämättöminä. Harvemmin tulee kortteja tehtyä kun en ikinä tee vain yhtä ja siivoa tarvikeita sitten pois, teen kerralla enemmän koska tarvikkeiden levitys ja siivous tuntuu turhalta yhden kortin tähden.
Yritin joskus myydäkkin muutamia kortteja, mutta eipä kukaan ostanut ja näin ollen en yhtäkään ole edes kaupaksi saanut. Olen myynyt markkinoilla, netissä, kassan vieressä, vähän joka paikassa.. Annan joka välissä kaikille kortin kun vain on tilaisuus ja annan käyttämättömiä kortteja tutuille että voivat taas antaa tutuilleen. Muttakun niitä vaan kertyy! Mitä te muut teettte kaikille korteillenne?!

Yksittäiskuva vielä kortista jolla aion haasteeseen osallistua:

IMG_0662.jpg