Viimeviikolla kun viettelin hiihtolomaa, olin äiskällä kyläilemässä. Aikeeni oli että mineilisin jotain mukavaa kerrankin kun on aikaa ja olen tarvikkeideni äärellä. Mutta kuten toisessa blogissani kerroin, iski minuun luovuudenpuute, vain yhden seinän sain tapetoitua..

No siinä  sitten yksi ilta istuskelin yksin kotona ja oli tylsää. Tutkin kaappeja ja löysin palapelin. Päätinpä sen siinä sitten aloittaa kasaamaan.
Käytin ensimmäistä kertaa 'lajittelua', eli siis lajittelin erilaiset palat eri kippoihin. Se oli ihan kätevää. Tavallaan. Minä vain kokosin palapelin muuten, mutta taivas jäi kokoamatta, joten lajittelustani ei paljon hyötyä ollut.
No itse palapeli kuitenkin:

IMG_6465-normal.jpg

Kahdessa päivässä kokosin palapelin näin 'pitkälle'. Ensimmäinen palapeli, missä en koonnut reunoja ensimmäisenä kun aloitin. Tai siis kokosin, mutta kuten kuvasta huomaa, ne eivät ylhäällä ole vielä kasasa. Koska siellä tuli joku virhe enkä sitä jaksanut alkaa tutkimaan.
Tämä olisi tarkoitus saada valmiiksi jossain kohtaa. Eli en todellakaan tiedä koska aikani riittää tämän loppuun kokoamiseen :D

No, täällä minullakin kotona oleva palapeli on editsynyt jonkun verran:

IMG_6467-normal.jpg

Tätä yritän nyt saada valmiiksi, mutta sininen on haastavaa koottavaa kun on vaikka millaisia palasia. 
Eiffel torni -palapelissä sentään sininen on eri sävyjä ja kaikki palat yksivärisiä. Tässä on monivärisiä ja yksivärisia ja erisävyisiä ja plaaplaa..

Yhden sinisen tiskirätinkin olen kutonut mutten ole muistanut kuvaa ottaa..