Tämän vuoden ensimäiset joulukortit on nyt tahty. Ihan seitsemän kappaletta tuli tuossa askarreltua. Innostus iski kun Sinellissä kävimme tänään ja ostin uusia ääriviivatarroja (ihan niinkuin niitä ei jo ennestään olisi..)  Sinellistä etsin siis kynttilägeeliä, mutta sielläkin oli vain parafiinia ja steariinia. Olisiko jollakulla hyviä ideoita mistä kynttilägeeliä voisi saada ??

Mutta nyt niihin joulukortteihin.. Kaikki kortit (paitsi tuon yhden) olen tehny niin, että niihin mahtuu kirjoittamaan keneltä kortti on ja mielenmukaan joihinkin mahtuu vaikkapa runo mukaan.
Eli tässä ensimäiset kolme, yksinkertaisimmat kortit:

IMG_7742-normal.jpgIMG_7743-normal.jpgIMG_7744-normal.jpg

Nuo punaiset 'Iloista Joulua' tarrat ovat edellis vuosilta jääneitä. Arkissa oli 3x Hyvää Joulua ja 2x Iloista joulua tarrat. En tykkää noista, sillä minä en ainakaan saa selvää että tuossa lukee 'iloista' mutta käytinpähän ne nyt niin sain yhden tarra arkin pois varastoista kun muut oli jo käytetty.. Hopeatarrat ovat tänään ostettuja. Yksi 3D kuva löytyy alimmasta kortista, ainoa jouluinen 3D kuvani minkä löysin..

 

Sitten vielä neljä korttia, ei niin yksinkertaisia:

IMG_7746-normal.jpgIMG_7747-normal.jpg

Tuo tonttu kortti, eli ylempi kuva, en tykkää siitä. Lopputuloksesta tuli jotenkin tönkkö, tonttulakkikaan ei näy rusettien alta. Eikä rusetitkaan sovi ollenkaan tuohon..
Alemmat kolme korttia onnistui ihan okei, mutta nuo heppa kuvat eivät ehkä ole parhaita mahdollisia.. Täytyy leikellä muihin kortteihin vanhoista säästetyistä jouluisia kuvia.
Noissa tykkään tuon alimman kortin hyvää joulua -tarroista, myöskin tänään ostettu. Ne ovat sellaisia kiiltäviä ja kaikissa on tuo Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta.

Vielä kuyva korttipaja kaaoksesta:

IMG_7749-normal.jpg

'Pieni' kaaos minun pöydälläni.. Mutta kuuluu asiaan, kai ?