Syksy ja pimeät kelit on saapunut.
Itse on helppo heittää vain 'lyötävä' heijastin käteen ja ulos. Koirallakin on valjaissa heijastin, mutta eihän se turkin joukosta näy. 
Päätin ratkaista asian kutomalla karvakamulle heijastavan huivin

IMG_5243.jpgIMG_5244.jpg

Luotu ensin yksi silmukka, sitten kudottu aina reunassa edestä ja takaa, eli lisätty joka kerroksella aina yksi silmukka. 

Kyllä nyt kelpaa karvakamun kulkea pimeälläkin.

Kaapin perällä on ollut ties kuinkamonta vuota kesken pipon alku. Resori siinä oli valmiina, muuten jäänyt, koska sopivaa pipo ohjetta 'pitkälle ja löysälle' pipolle ei ole löytynyt. Nyt päätin tehdä sennkin loppuun. Reosrin jälkeen pelkkää oikeaa, kunnes kavennukset.

IMG_5248.jpg

Pipo
Puikot resorissa 3,5mm Novitan koivut, muuten 4mm Knitprot
Joustinneuletta 1o1n 13krs, jonka jälkeen pelkkää oikeaa ja kavennukset:
2o yht kok kerros. Kerros oikeaa, 2o yht, 1o, koko kerros. Taas koko krs oikeaa ja 2o yht jne.

Pipo olisi saanut ola vieläkin pitempi, koska pidän siis pitkästä ja löysästä piposta. Mutta kavennusten (=valmis) jälkeen en jaksanut enää purkaa ja jatkaa, joten se jäi nyt näin.
Lanka oli sen verran ohutta, että ensin ajattelin, ettei pipo valmistu ikinä. No, eihän siinä mennyt kuin kaksi päivää (iltaa).

 

Blogissa on ollut nyt hyvn rauhallista, ja sama meno todennäköisesti jatkuu vielä hetken. Tässä on ollut nyt niin paljon kaikkea ja kokoajan, ettei ole kerennyt edes muiden blogeja lukea (sen asian paikkasin tänään). Ehkä talvikaudelle rauhottuu ja villasukkia alkaa taas syntyä enemmän ja blogiinkin saisi elämää.