Uh, olipas vaikea aihe. Meinasin ensin olla osallistumatta ollenkaan, mutta jos nyt sitten kuitenkin.. Mielikuvitusta tämä aihe kyllä vaati.
Muiden vastauksista en vielä tiedä, mutta kyllä omalla kohdalla ainakin tuntuu siltä että jotain parempaakin olisi voinut keksiä...
Minun mukavuusalueen ulkopuolelleni päätyi kaksi aihetta, ja kolme kuvaa. Ensimäinen aihe onkin

Raha, ja sen tuhlaaminen

IMG_0577.jpgIMG_0576.jpg

Koska olen tässä vuorotellen työttömänä ja töissä, pitää se rahan käyttö suunnitella vähintään se kuukausi eteenpäin. Sillonkin kun on pitempiä pätkiä työtä, ei tee mieli tuhlata mihinkään ylimääräiseen koska ajattelen asiaa eteenpäin ja 'sitten kun taas olen työtön'.
No, statukseni tällähetkellä on työtön, mutta silti menin ja tuhlasin (oho) 15euroa uusiin talvikenkiin. Nämä ovat nyt ainoat tasapohjaiset talvikenkäni. Siis jos ei lenkkareita lasketa.. Eli käyttöä varmasti tulee.
En muista koska olisin viimeksi ostanut jotain uusia vaatteita tms. itselleni jos ei yksiä farkkuja ennen joulua (jolloin olin töissä) lasketa..

Toinen aiheeni on

Siivoaminen

IMG_0582.jpg

Uh, en yhtään tykkää siivoamisesta! Ja nyt sitä pitäisi vielä tehdä tuplasti enemmän kun on tuo karvakuono täällä.
Vaikka imuroisin nyt, on lattialla taas 5-10min päästä monta tälläistä karvatuppoa, ja siis tämä on vielä pieni! No, ehkä tyydyn vaan noukkimaan noita lattialta kun vastaan tulee..

Tästä muutkin vaikeaan haasteeseen mukaan:

Pieni Lintu - MakroTex challenge