Välillä muutakin kuin itse kudottuja villasukkia tänne blogiin.

Katsokaa miten ihanat tumput sain mummiltani:

IMG_2203.jpg

Ihanat. Meidän mummi tekee aina tälläisiä tumppuja, minulla on yhdet vanhatkin vielä tallessa ja käytössä. Nämä ovta ihanan paksut koska noita langanpäitä ei päätellä tuonne tumpun sisään. 

Tumput näyttää siis sisältä tältä:

IMG_2204.jpg

Vähän kuin kaksinkertainen tumppu, lämpimämmät kuin tavallinen tumppu. Olenkin tämän mallin nimittänyt 'mummun tumpuksi', ihanat.

Minulla itsellä olisi kolme villasukkaa valmiina, kaikki parittomia. Varmaan tälläviikolla pareja syntyy, veikkaan. Mutta saa nähdä päätyyko ne blogiin asti koska, kun mahdollisesti taas kone katoaa hetkellisesti.. 

Joululahjat olen jo aikalailla ostanut kaikille, osa on jo mennytkin perille, osa on vielä paketoimatta. Minä en ole mikään hyvä paketoimaan, joten paketointi on jäänyt koska on mm. lahja, missä on kahvipaketti, paistinlasta ja kynttilöitä, miten tuollainen epämuotoinen tavarapaketti paketoidaan?? Ostin laatikon, että se olisi helpompi paketoida, mutta laatikko olikin liian iso ja meni muuhun käyttöön... 

Leivoin viimeviikolla myös juustokakun:

20161210_193620.jpg

Omasta mielestä ei kovin nätti, mutta saajalle kelpasi.. Ohje löytyy täältä, toisesta blogistani.
Kakku olisi ollut paremp pelkällä valkosuklaalla tai pelkällä limekukalla koristeltuna..

Tälläviikolla pitäisi vielä glögikakku leipoa. Ihanaa leipoa pitkästä aikaa, siihen tulee todella harvoin tilaisuus vaikka pidänkin siitä puuhasta paljon.