Miksi nämä kaikki vastoinkäymiset sattuvat aina minulle ?? Piti tässä vaeltamaan lähetä muutamaksi päiväksi. No, kaikki meni hyvin pakkaukseen asti kunnes huomasin että minulla ei ole tarpeeksi kiinnike remmejä. Pari olisi noiden oranssien hyvine remmien lisäksi, mutta niillä ei tee mitään kun ei voi kiristää kun ne löystyvät heti, eli ei tee oikeastaan mitään.. No sitten oli rinkka jo melkein pakattu. Enään puuttui makuupussi 'läpän' alta jonne sen olen tottunut laittamaan. Makuupussini on pieni ja menee todella pieneen tilaan, mutta läppä ei suostunut yhteistyöhön. Aina kun sain toisen kiristysremmin kiinni ja toista laittamaan kiinni, toinen aukesi. Sittwn hirveät viritelmät että saan sen siinä pysymään, hiki valui vaikka en ollut päässyt vielä edes ulos ovesta. Makuupussi viritelmät sain valmiiksi. Sitten vanhan rinkan sovitus selkään.  Rinnan ympäri menevä kiristysremmi kiinni. Alaosan kiristys remmi.. No, siitpä puuttuikin kokonaan toinen osa!! Ja tarkemman tutkinnan jälkeen rinkan alaosassa (josta siis alaosan kiristysremi puuttuu) on hirveä reikä!! Ja toinen olkain enään muutamalla tikillä kiinni!! Ei ole todellista!!

Tässä rupeaa miettimään uskaltaako tuolla rinkalla mihinkään lähetä, lahoaa kumminkin kesken matkan.. Ja lähtö olisi alle tunnin päästä. Kaupassa pitäisi käydä ja ruuat saada mahtumaan täpötäynnä olevaan rinkkaan. En ala! 
Rinkkani on vanha ja pieni, siksi painaa n. 12kg ilman ruokia. Sitten ruokien ahtamisen jälkeen ei punnitsemis mahdollisuutta ole. Pitäisi uusi rinkka ostaa mutta ne maksaa ! Onko hyvin ehdotuksia halvasta ja hyvästä rinkasta ?

Lähetäkkö vaiko eikö? Siinä vasta pulma. Vähän tuntuu kyllä kaikki turhalta jos päätän jäädä kotisohvalle..