Ei siinä kauaa kestänyt, vuosi vain.
Tämä musta pipo valmistui siis jo viimevuoden lokakuussa. Se vain jäi lojumaan edelleen käsityökoriin, koska en tykännyt pipon pituudesta, sen piti olla pitempi. Purettua en kuitenkaan sitä ole saanut. Koska vihaan purkasmista, ja koska musta lanka on tuplasti kamalaa. Ja lisäksi tuo on vielä super kamalaa, kun langan mukana kiertää kimallenauha. Ja pipo oli jo päätelty..
No, onneksi tuo äiti kävi tänään kylässä, ja vihdoinkin muistin laittaa hänet töihin ja purkaa pipo. Jee! Nyt pipo oli purettu ja vaati enää muutamia lisäkerroksia ja uudet kavennukset. No, tässähän se iltasella valmistui ihan heittämällä, ei tuossa kauaa mennyt..

Pipo.jpg

Pipo
Puikot olleet resorissa 3,5mm, muutoin 4mm. Nyt tein Novitan koivu puikoilla loppuun. Silmukoita puikoilla oli 26s/puikko.
Joustinneuletta 1o1n 13krs, jonka jälkeen pelkkää oikeaa ja kavennukset. 
Kavennusohje löytyy tästä postauksesta.
Lankanahan tässä on Dora Sim, 93% akryyli ja 7% Sim-Metallic. 

Lankaa jäi edelleen täysi (100g) kerä, sekä pieni nöttönen. Ei sitten hajuakaan, mihin tuon kulutan. Lanka on ihanaa, mustaa ja kimaltavaa, mutta sukkia siitä ei voi tehdä, enkä kyllä mustia sukkia haluaisikaan. Toisella pipolla en tee mitään, ja tumputkin olisi ehkä tylsät. Joten, ei hajuakaan mitä teen lopusta langasta! No, johonkin kaapin perälle pölyttymään...