Harjoitussukat. 

Nämä on ne kirjoneulesukat mistä puhuinkin, että jos onnistuu niin eräs saa tälläiset joululahjaksi. Ihan okei onnistui, omaan jalkaan nämä päätyvät kun eivät kauneudellaan loista. Toisen sukan kaava pitää vielä uudelleen piirtää ettei tule tuonne yläreunaan tuollaista raitaa vaan teksti. Toki kun nämä teki, näki myös miten kirjaimet menivät ja millaisia muokkauksia niiden osalta pitää kaavoihin tehdä.

Eli, uusien kaavojen piirto ja eikun joululhaja sukkia kutomaan.

IMG_1607.jpg

Tässä näkyy sukat, vasemman puoleinen perinteisesti kuvattuna ja oikeanpuoleinen sukka päälltäpäin kuvattuna.

IMG_1608.jpg

Ja pohjien tekstit. On muuten haastava tehdä S kirjaimen kaavat ja ja kutoa se niin, että siitä saa selvän...

Sukat on kokoa 39.
Puikot 3,5mm ja 12s/puikko.
Joustinneuletta 2o2n 30krs, vahvistettu kantapää.
Molemmat langat ovat Lankamaailman Vilma, 75% villaa ja 25% polyamidia. Samat aineet muuten kun 7veikassa, paitsi että tämä nyt sattuu olemaan paljon halvelmpaa, 3,95e/kerä (100g).

En oikein tykännyt sittenkaan tuosta harmaasta väristä sukissa, vaikkakin suunnittelin myös niistä joululahjasukista tekeväni harmaat. 
No, Lankamaailmassa sattui tälläviikolla olemaan tuo kyseinen Vilma tarjouksessa, 4kerää/10e, joten päätin käydä ostamassa tuolle violetille tekstilangalle kaveriksi jonkun toisen langan kuin harmaan.

IMG_1609.jpg

No, tulihan Vilmaa ostettua ihan kaksi settiä. Ja yksi euron Zandra. Pitäisi taas hetkeksi riittää langat..

Yleensä käyn Lankamaailmassa 2-3kertaa vuodessa, tänävuonna olen loppuvuodesta käynyt varmaan 4-5kertaa, ja muuten vuoden aikana olen tainnyt käydä 1-2kertaa. On hieman loppuvuodesta lankavarasto kertynyt. Toki saattaa johtua myös siitä, että kutomisen on taas lisääntymään päin, ja suunnittelin lankalaihikseen osallistumista ensivuonna, jolloin lankojen osto tietysti myös jää. Ehkä osallistun ehkä en..

Nyt kutomaan joululahjasukkia, ja ehkä vihdoinkin niitä pipoja... Ainii, ja sainhan minä tilauksen kutoa lisää tiskirättejäkin..