Perjantaina tuli käytyä kädentaito messuilla. Paljon nähtävää ja koettavaa siellä riittikin, jälleen kerran. En enää pysty edes muistamaan, monenko vuonna messuilla on tullut käytyä, ainakin 5-6 vuonna. Viimevuonna en tainnut ostaa messuilta mitään, tänä vuonna sitten vähän jotain sieltä täältä.

Nämä tarttuivat matkaan Helmimeren pöydästä:

IMG_2145.jpg

Helmiä helmimerestä. Pakkauksissa olevat helmet olivat 1e/pkt ja ilman pakettia olevat 2,50e. Kaupanpäälle tuli vielä tuollainen ruskea helmi, en vielä tiedä mitä siitä kehittelen.

Sitten oli kirjatorin vuoro,

IMG_2151.jpg

Nimittäin 2euron kirjatorin. Kaikki kirjat siis 2e, eli nämä yhteensä 4e.

Ja lisää shoppailua A-hallissa

IMG_2146.jpg

En muista kenen pöytä, mutta euron helmipussi. Ensin hypistelin pelkkiä ruusuhelmi pusseja, 80snt/kpl, mutta sitten silmääni osui 'euron laari' josta tämäkin pussukka löytyi. Pussissa on 3pss (5kpl/pss) ruusuhelmiä, 2kpl enkelihelmiä ja 1pss hopeisia helmiä.
Tämän ostin siksi, että ruusuhelmissä on aikas iso reikä, ja ajattelinkin kokeilla saisiko ne pujotettua sukkalankaan ja näinollen kudottua sukan varteen.

Sitten siirtyminen C-halliin.

IMG_2150.jpg

Ostin  nämä kaksi Alli lankakerää jostain pöydästä, 4e/kpl ja hetken kierreltyämme, Lankavan pöydässä näitä olisi myyty 10e/3kerää, pah, olin liian nopea shoppailija!
Novitan pisteeltäkin löysin yhtä kivaa lankaa halvalla, mutta muutaman kerän takia en jaksanut jäädä jonottelemaan puoltatuntia. Varsinkin, kun shoppailukaverini leikattua jalkaa alkoi siinäkohtaa jo särkeä. 

Vielä yksi ostos C-hallista.

IMG_2154.jpg

En tätäkään muista kenen pöytä, mutta 13e maksoi ja olihan se pakko ostaa. Pääsee minun keittiötäni koristamaan kunhan keksin sopivan paikan sille.

Kävin nopeasti myös pyörähtämässä D-hallissa, jossa oli lentokone näyttely ja keräilymessut. Järkytin jo siinnä kohtaa, kun siellä 'tavallisia' muumimukeja myytiin 59e kappalehintaan. Osaa mukeista myydään edelleen kaupoissa ja osta max. vuosi sitten myynnistä poistuneita, mietin vain, maksaako joku oikeasti sellaisia summia muumimukeista?? Asiaa voisi melkein verrata Rillimukiin...

Messuilla oli oikein mukavaa, ja mennessämme E-hallista sisälle, näimme siellä Ruoveden Herkun ja päätimme. että poistumme sen kautta, ostan vähän valkosipulia.

IMG_2141.jpg

Sitruuna valkosipuliskynsiä, chili valkosipulikynsiä, chili kurkkusalaatti ja valkosipuli kurkkusalaatti. Kyllä näillä taas hetken pärjää. Ja kuin varkain, nämä ostettuani myyjä maistatti vielä mantelia minulla, joka oli hyvää. En tiedä miten se tapahtui, mutta hän sai sitäkin vielä myytyä purkillisen minulle!

IMG_2143.jpg

Vieläpä 2euron alennuksella. En yhtään ymmärrä miten tämä onnistui, yleensä olen erittäin hyvä vastustamaan tyrkyttäviä myyjiä :D. No, en tiedä vielä menevätkö nämä joululahjaksi jollekkin vai syönkö itse, sen näkee sitten..

Messuilla oli mukavaa, köyhän rahapussi ei vain tykännyt :D Ensivuoden messuja jo odotellessa..

 

KnitPro puikotkin on testattu, ja uusia pareja syntynyt, mutta niistä lisää kunhan saan ne viimeisteltyä. Lisäksi vastoinkäymisenä tapahtui se, että tietokoneeni hajosi, se hieman hidastaa minun bloggailua nyt, ja kaikkea muutakin. Laina koneen sain, mutta pakko se uusi on ostaa. Kun vain tietäisi milla rahalla....