Tulipahan taas käytyä messuilla, ihan niinkuin joka vuosi. Koko viikonlopun kestävät Suomen kädentaidot messut tarjosi taas paljon rahan tuhlauskohteita ja vei muutaman tunnin tästäkin perjatai päivästä. Yleensä messuilla on ollut myös Kivi ja Koru osasto, jonka korvasi tänä vuonna taidenäyttely. Vähän jäin kyllä kivi osastoa kaipaamaan, kun jo suunnittelin ostavani uuden kelttikorun sekä tuttavalleni joululahjaksi rannekoron seuraksi jotain mukavaa. No muutama taulu nähtiin ja sitten jo poistuimmekin messuilta.

No tästä sepustuksesta pääsemmekin messuostoksiini:

IMG_7987.jpg

Novita nurkkauksesta ostin tupsukehikon 6eurolla. Messujen jälkeen kävimme S-Marketissa jossa katsoin tupsukehikon maksavan 18euroa..
Lisäksi Novita nurkasta lähti mukaan 6kerää Säde lankaa joka messuilla oli 2,50e ja kaupassta 3,65euroa. Langasta ajattelin kutoa (jos osaan..) huvin. Yksi villapaita minulla on tuosta säde langasta, valkoisesta tosin. Aika paljon olenkin sitä pitänyt.

Sitten:

IMG_7991.jpg

Sinooperin nurkasta mukaan tarttui paperinarua, korttipohjia sekä paperilajitelma. Korttipohjien väreissä oli mielestäni vähän huono valmikoima, mutta ostin kun ovat melkein kokonaan päässeet loppumaan. 
Tämä paperinaruvyyhti (200g) maksoi Sinooperin kojussa 5euroa kun viereisessä paperinaruja myyvässä kojussa 300gramman vyyhti samaa narua maksoi 13euroa..
Näköjään kissakin halusi mukaan kuvaan...

Lisäksi messuilta mukaan tarttui Maria Malmströmin uusin kirja ja siihen kaupan päälle tuleva minikirja. Lisäksi mukaan tarttui vanhoja Ihana lehtiä. Siinäpä aika lailla minun ostokseni..