Samaan aikaan helppo ja vaikea haaste.
Ensin päässäni pyöri vain kello kello kello ja pohdin rannekelloani.. Pikkuhiljaa alkoi tulla muitakin ideoita, kehys, kaappi, kaupunki.. Mutta ei mitään millä haluaisin osallistua haasteeseen. Varteenotettavin vaihtoehto oli Kaupunki taulu, roikkuu seinälläni musta-vihretävänä ja siinä on pienet led valot, mutta en sitäkään halunnut..
No, sain kaverikseni tälläisen 'ihanan' flunssan ja makoilin sängyssä, sitten tuli se Ahaa -elämys. Kolikot! Minulla on iso purkillinen (n. 100e) kolikoita säästössä, pistän aina kolikot sinne kun en jaksa niitä rahapussissa kanniskella ja pikkuhiljaa sinne kertyy säästöjä jotka sitten josku käytän johonkin kivaan..

Eli minun aiheeni siis on Kolikot:

IMG_0636.jpgIMG_0638.jpgIMG_0641.jpg

Paljon kolikoita. Vielä kun saisi joskus vaihettua ne isompiin seteleihin pankissa, oli 'hieman' helpompi käyttää.. No, se on sitten kun nämä rahat käyttöön tulevat. Kerran olen (n. vuosi sitten) tämän pankin kolikot vaihtanut seteleiksi, eikä pankki ottanut mitään maksua ja onnistui muutenkin hyvin. Miten nykyään enää onnistuu kun kaikki pitää laittaa tilille ja on talletusautomaatit jne niin en tiedä.. Sen näkee sitten...

Tältä purkki siis kokonaisuudessaan näyttää:

IMG_0643.jpg

Kaikki kuvattu edelleen Canonin pokkarilla, olen liian laiska kaivaakseni järkkärin tuolta jostain hyllyn pohjalta. Ja lisäksi lähikat sillä tuottaa suuria ongelmia..

 

Ja tästä muutkin mukaan:

Pieni Lintu - MakroTex challenge