Olen tässä huomannut tämän blogin kanssa erään asian.
Alussa päivittelin blogiani lähinnä 'pälätystä' osioon ja pidin tätä pääasiassa nettipäiväkirjanani anonyyminä. Kirjottelin erilaisia asioita mitä mietin ja muutamia laulunsanojakin tuli laitettua. Sitten blogissa rupesi näkymään niiden lisäksi nukkekoti päivityksiäni. Sitten tein nukkekodilleni, Valkoruusulle, (joka sekin on sittemmin laajentunut) oman blogin muiden ihmisten kannustuksesta. Sitä kautta innostuinkin entistä enemmän askartelemaan kaikkea miniä, kiitos siitä kaikille jotka kannustivat tekemään toisenkin blogin :) Tämän jälkeen blogissa oli jälleen tekstiä 'pälätystä' osioon sekä enemmän rupesi näkymään leipomuksiani ja hieman askartelujani. Tämän jälkeen blogissa rupesi näkymään myös erilaiset keräilykohteeni, kuten muumit ja kiroilevat siilit, harrastukseni (esim. palapelit) sekä askartelu päivitykset lisääntyivät. Pälätystä osion päivitykset loppuivat jossain kohtaa kokonaan ja myöhemmin (viimevuonna) tein leipomuksilleni oman blogin, joka sekin on nykyään sekä leivonta & ruoanlaitto blogi, joskin harvakseen sitä päivittelen. Blogissani näkyi siis pääasiassa askartelujani, palapelejä ja keräilykohteitani. Tänävuonna blogiin on hypännyt myös kudotut asian askartelujen lisäksi. Palapelejäkin on vilahtanut, mutta harvemmin. 
Alussa blogi oli minun anonyymi nettipäiviäkirja jossa kerroin mitä milloinkin mietin. Myöhemmin joukkoon tuli askartelut, käsityöt, keräilykohteet, harrastukset ja kaksi muuta blogia. Joten, mitähän taas ensivuosi tuo tullessaan? Vai joko blogin 'suuntaus' alkaa olla selvillä? Mihin suuntaan tästä enään voi muuttua kun melkein kaikki suuntaukset on jo nähty, vai palaako blogi tämän päivityksen myös takaisin kohti pälätystä osioita? Ei kai..

Että tälläistä tänään mietin.. Pistetäänpä loppuun vielä yksi kuva:

IMG_8002.jpg
Tästä tulee kaulahuvi, joka nyt on jo pidemmällä kuin kuvassa. Huivissa on siis palmikko kvuiota. Huvi on uudesta Säde langasta jota messuilta ostin ja ohje löytyi täältä. Alku meni vähän miten meni ja täälä kuuluikin paljon kysymyksiä 'mikä on langankierto? Mikä on kaksi oikein yhteen? Miten tehtiinkään se ylivetokavennus?' Mutta alkuaina hankalaa ja nyt huivin teko sujuu jo ohjetta vain sivuvilmällä seuraamalla.. Vieläkin joutuu välillä purkamaan mutta kyllä tämä tästä. Kohta ehkä voi jo katsoa telkkaria samalla kun kutoo? Se ei vielä onnistu..