Viimeaikoina tapahtunut kaikenlaista enkä blogiin ole uusimpia tuotoksiani kerennyt päivittämään, enkä paljon muutakaan tuon arvonnan lisäksi.
Kätevää muute, kun Vuodatukseen voi tuon luonnoksen tallentaa, kirjoittaa vain valmiiksi ja sitten puhelimella tai muualla missä ei kuvia/kirjoitus mahdollisuutta ole, voi päivityksen julkaista. Tällätavoin olen menetellyt aikamonen MakroTex haasteen kohdalla, samoin viimeisimmä lankalaihiksen yhteenvedon kanssa. 
Vaikka edelleenkin kuvat kääntyilevät väärinpäin enkä yhtään tykkää! Pakko ruveta ottamaan kuvat vaakatasossa, vaikka pystypäin tulisi parempia. Ainakin tietyissä oloissa.

Nyt siis viimekuussa valmistuneisiin kahteen sukkapariin:

IMG_2565.jpg

Kerrosrivinousu sukat
Koko 39
Puikot 3,5mm Novitat, silmukoita 12s/puikko
Joustinneuletta 13krs, vahvistettu kantapää ja oma kärki
Lankoina Lankamaailman sininen Freja 100% akryyliä ja Vilma 75% villaa / 25% polyamidi

Ihan suht tyytyväinen olen näihin sukkiin, vaikka molempiin tuli varteen yksi virhe. Toisaalta, mitä sitten, kädenjälki saa näkyä. Ja koska sukat eivät (ainakaan tällätietoa) ole mihinkään lahjapakettiin menossa, vaan kaappiin muiden parian joukkoon, ei virheet minua häirinneet.

 

Sitten se toinen pari

IMG_2584.jpg

Pystyraitasukat
Koko 37
Puikot 3,5mm Novitat, silmukoita 12s/puikko
Joustinneuletta 15krs, pystyraita aina 3silmukkaa, vahvistettu kantapää ja oma kärki
Lankoina Lankamaailman Vilma 75% villaa / 25% polyamidi ja 7Veljestä joku raitalanka 75% villa / 25% polyamidi.

Olivat ensimäiset tekemäni pystyraita sukat ja näihinkin olen ihan tyytyväinen. Kantapäistä ei ihan identtiset tullut, koska tein jonkun vihreen, muistaakseni vahingossa lisäsin pari silmukkaa ennen kavennuskia toiseen ja näinollen kavennuksien raitojen 'kulmat' eivät timalleen samanlaiset olekkaan.