Varautukaa, tähtiä näkyvissä. Rumia sellaisia. Kudoin tuossa kahdella eriväreisellä langalla tiskirätin. Tai siis yritin kutoa.. Rasitttavaa se oli koska langat olivat kokoajan solmussa ja aina piti muistaa jättää löysää vaihtaessa väriä ja plaaplaa. Ei kyllä yhtää minu juttu tuo kahdella langalla kutominen... Ainakaan vielä...

IMG_5958-normal.jpg

Älkää kysykö mitä yläreunan tähdille on tapahtunut. Kun en itsekkään tiedä.. Ainakin Pari kertaa unohtui myös lanka kuviopuolelle (huomaa vasen reuna) ja kaikkea muuta ihmeellistä tälle työlle tapahtui.. Kaikki vihreet eivät edes näy kuvassa.. Mutta, käyttöön tämä pääsee kuitenkin koska kaipailen uutta tiskirättiä, heti kun tämän saa pääteltyä (lue: vien äiskälle pääteltäväksi kun en itse osaa..). Mutta kysymys, kannattaako toiselle puolelle ommella jonkin kangas, sopiiko tiskirättiin kangas? Kun toinen puoli, mitä en tajunnut kuvaa ottaa, on täynnä erilaisia sikisokin risteileviä lankoja.. Mitäs luulette?

Otin myös askeleen lähemmäs joulua ja leivoin joulutorttuja pakkaseen jääneestä lehtitaikinasta:

IMG_5957-normal.jpg

En pidä yhtään luumuhillosta joten vadelma marmeladia tässä. EN myöskään tee nykyään ollenkaan tähden mallisia torttuja, teen aina vaan enkeleitä. Ovat mielenstäni jotenkin suloisempia kuin perinteiset tähdet..