Wuhuu, ne ovat valmiit! Päättelyä vaille tosin.. Siis tämän vuoden ekat (ja varmaan ainoat) joululahjasukat. Nämä ovat nyt jatkoa niille 'harjoitussukille'.

IMG_1612.jpgIMG_1616.jpg

Sukat kokoa 39/40.
Puikot 3,5mm ja 12s/puikko.
Joustinneuletta 2o2n 35krs, vahvistettu kantapää.
Molemmat Langat ovat Lankamaailman Vilma, tummavioletti sekä vaaelansininen, 75% villaa ja 25% polyamidia.

Kaavoihin hieman tuli muutoksia sekä varsiin hieman lisää pituutta. Tummanvioletti on sama lanka kuin edellisissä harmaissa. 

Tosiaan, aikanaan sukkien idea syntyi siitä, kun näin facebookissa samantyyppisten sukkien kuvan. Toki niihin oli kuvamuokkauksella lisätty teksti, mutta siinä meitin että mikseikös niitä voisi kutomallakin tehdä? Tykkään sukista, saan samalla hieman kirjouneule harjoitusta, ja suht helposti nämä onnistuikin koska pitkiä hyppyjä ei tullut, olisi tullut jos olisin tehnyt jalkapöydästä yksivärisen, niinkuin aluksi ajattelin.

Villasukkavaraastoni hupenivat viime viikolla, kaappiin jäi enää kaksi paria, ne olivat näitä pienijalkaisille sopivia. Eli nyt ei aikuisten sukkia varastossa ole yhtään. Tehdään kun keritään.

Seuraavaksi puikoille hyppää uudet 'ylivetosilmukka' sukat, eräälle syntymäpäivälahjaksi. Ja sen jälkeen ajattelin osallistua Suomi sukka (vauvoille) keräykseen, mikäli nuo vauvan sukat minulta luonnistuvat.. Ja mikäli varastosta sinistä ja valkoista löytyy.