Seuraava villasukkapari on melkein valmis:

IMG_0155.jpg

 

Seuraavaksi vuorossa on säärystimet palmikkokuviolla. Ja siitä tuleekin elämäni ensimäinen palmikkokuvia! Ilman sitä palmikkopuikkoa tosin.. Lisäksi säärystimiin tulee sukkaosa ilman kantapäätä, vähän kuin joogasukassa. Langat niihin on ostettu jo kauan sitten, mutta toteutus.. Hups..

Lisäksi kutomislistalla on pipo, koska edellinen (kaupasta ostettu) otti ja katosi. Näin kaupassa myytävän ihanan pipon, maksoi 8e joten en raskinut ostaa. Ilmeisesti Novitan valkoisesta paljettilangasta oli tehty, koska myyntilapussakin luki Novita. 
Nyt onkin hyvä pipo ohje hakusessa, google savuaa jo. Jos jollain on vinkkejä niin antaa tulla vaan.. :D
Pipoihin liittyen, olin kaupassa tarkoituksenani ostaa toiset puiset 3,5 puikot mutta ne olivat loppu ja ostoskassiin päätyi kahdet 4 puikot.

Lisäksi.... Hups.. Neljä kerää lankaa.. Vaikka kaapin ylähylly on jo ihan täynnä.. Muttakun lanka oli niin ihanaa ja 'ahlpaa', 2,50e/kerä

IMG_0156.jpg

Molemia kaksi kerää, molemmat 100g/kerä vaikka musta onkin pienempi. mustasta haaveilin että tekisin pipon itselleni, mutta lanka on tosi ohutta enkä tiedä onnistuuko.. Ja riittäisikö pari kerää edes.. Asia hautuu, asia hautuu...

Lokakuukin on tullut, pimeys laskeutuu ajoissa. 

IMG_0152.jpg

Joten ensimäiset kynttilätkin on jo poltettu..