Taas jäi yksi MakroTex väliin, jälleen kuvaideoiden, ja ehkä vähän ajankin, puutteesta. No, tälläviikkoo osallistun taas, joskin kuvista voimme olla montaa mieltä ovatko ne 'hyviä' tai voiko niillä edes osallistua tähän, mutta osallitun kumminkin..

IMG_8897.jpg
Keittiöliina, tällä liinalla olisi varmasi paljon kerrottavaa jos se osaisi puhua. Tämä liina on todella vanha ja tämän alla on kohonnut monet pulla- ja sämpylätaikinat. Tästä voisi kertoa vaikka mitä, mutta jätetään väliin tälläkertaa..
Kuvattu huhtikuussa 2015 Canon Ixus 140 kameralla.

Meikkipussi.jpg
Tästä kuvasta löytyy myös jotain paljon maailmaa nähnyt, nimittäin minun meikkipussini. Tämä kyseinen pussi on myös hyvin vanha, ja tämä on reissannut ihan ulkomailla asti kuin myös ympäri ämpäri koti Suomea. Kuten näkyy, meikkipussista löytyy (ihme kyllä) yksi ehjä kala? sekä kuluneita kaloja useampia. Kauankoha tämä pussi vielä pysyy ehjänä ja paljonkohan vielä näkee maailmaa...
Kuvattu huhtikuussa 2015 Canon Ixus 140 kameralla.

IMG_8868.jpg 
Vielä viimeisimpänä minun villatakkini. Tämä ei ole kovin vanha eikä siis kovin paljon maailmaa nähnyt ja siksi poikkeaakin ylemmistä kuvista, mutta vielä tämäkin kerkiää. Villatakki on ihanan pehmeä, lämmin ja punainen. Pian, toivottavasti ainakin, tulee kesä ja villatakki joutuu kaapinperälle odottamaan seuraavaa talvea ja seuraavan talven reissuja.
Kuvattu huhtikuussa 2015 Canon Ixus 140 kameralla.

 

Täältä lisää Tekstiilikuvia:

Pieni Lintu - MakroTex challenge