Minulla oli tarravihossani vanhoja tarroja, jotka hohtavat pimeässä. Piti keksiä niille jotain käyttöä, sillä eihän niistä ole kenellekkään iloa tarravihossa joka pölyttyy hyllyssä. No, liimasin kaikki pimeässä hohtavat tarrat isolle pahville.

Nuissa on siis kolmea eri tarrasarjaa. Nuo nallet (tuo kultareunainen ei kuulu niihin), delfiinit (lumpeet ja pallot kuuluvat samaan), sekä sekalaiset kultareunainen nalle ja valkoiset tähdet. Nuita sitten aloin lekkelemäänn. Voin kertoa, että siinä tuli sormet kipeäksi kuten aina saksia käyttäessä koska

Sakseni näyttävät tuolta. Tuosta kuvasta ei kyllä mitään selviä. Sakset on toooosi vanhat, mutta en ole niistä raaskinut luopua koska ovat edelleet terävät ja hyvät. Nuo reijät mihin laitetaan sormet, niissä OLI joskus kauan sitten pehmusteet, eikä sormiin (etusormeen) sattunut, mutta nyt sakset painavat sormeen eikä voi leikellä paljon kerrallaan. Isoilla saksilla nuin pienten kuvien leikkaaminen ei ole mahdollista kun pahvi on niin paksua. Tämän verran sain kuvia leikeltyä

Tuohon delfiiniin jouduin liattamaan jopa hiukan erikeepperiä, että pysyi kiinni pahvissa. Huonostihan ne on leikattu, mutta on kuitenkin!

Saippuan tekemistä kokeilin myös... Epäonnistui pahasti

Värjäsin massan violetiksi ja tuoksuna oli hunaja-pipari näin joulun kunniaksi. No, tulos on tässä:

Tuolla kipossa näkyvä violetti massa on sen väristä miksi sen värjäsin, nuo siniset hajonneet delfiinit värjäytyivät minun muotista.. Tähtiä on mahdoton saada ehjänä pois muotista (Ikean jääpala muotti ei ole hyvä muotti saippuoille!) Vielä pitäisi nuo kääriä elmukelmuun etteivät kuivu. Tein myös uuden massan jonka värjäsin samalla värillä mutta tuoksuksi laitoin kahvin. Sen massan kaadoin leivinpaperilla vuorattuun neliskanttiseen muottiin. Nyt se on jähmettymässä joten ei kuvaa.. Vielä pitää keksiä miten saan tuosta rahkapurkista tuon saippuamassan pois.. Ehjänä.