Yllättääkö edes ketään otsikko :D Sukkia tuntuu nyt syntyvän enemmän ja vähemmän kuin liukuhihnalta. 

Olen pitkään katsellut kauniita Sirkka sukkia kaikkien blogeissa ja täältä löysin kaavan niihin ja ajattelin itsekkin kokeilla siitä ihanasta vedenvärisestä Frejasta kun sitä tänne ilmestyi vielä muutama kerä lisää.

15krs joustinta ja sitten vain kaavaa noudattamaan. Kaava oli mielestäni helppo ja samalla telkkarissa pyörikin joku suomenkielinen ohjelma, en enää muista mikä.
Jossain alkukohdassa sukkaa katselin, että näyttääpä kuvio oudolta, mutta kaippa se korjaantuu ku vain jatkaa. Ja minähän jatkoin....

IMG_2006.jpg

En saa tuosta kyllä Sirkkaa mitenkään päin. En todellakaan tiedä missä tein virheen, kun mielestäni ohjetta noudatin tarkalleen niinkuin pitikin. No, purkuunhan tuo sitten meni... Ehkä minä vielä joskus innostun kokeilemaan uudelleen.. Ehkä. Virhettä kun on huono korjata jos ei tiedä missä se virhe tuli..

No, sukka meni purkuun ja uusi pari pääsi puikoille. Ja ne valmistuivatkin. Vaikka toisen sukan jouduinkin purkamaan valmiin varren lähes kokonaan kun huomasin siinä virheen. Tai siis monta kerrosta jatkuvan virheen.

IMG_2015.jpg

Kalansuomusukat.
Koko 43+.
Puikot 3,5mm ja 12s/puikko.
15krs 2o2n joustinta, 1krs oikein mustalla, 1krs 1o1n värikkäällä, 1krs oikein mustalla ja krs 1n1o värikkäällä. Vahvistettu kantapää. Päättelyt puuttuu kuten kuvasta näkyy..
Lankoina Lankamaailman Freja (musta) 100% akryylia ja 7Veljestä Sateenkaari (raidallinen) 75% villaa ja 25% polyamidia.

Rakastuin tähän mustan ja sateenkaaren väriyhdistelmään Kerrosrivinousu sukissa, mutta näissä sukissa yhdistelmä ei ollut ihan niin kiva. Kiva on, mutta ei niin kiva kuin kerrosrivinousuissa. 
Näissä huomasin myös jälkeenpäin vasta virheitä. Päällä oleva sukka on tehty ensin, ja vasta kuvatessa huomasin varren vihreet. Alemmassa sukassa virheitä ei ole varressa, koska sen jouduin kerran purkamaan, mutta jalkaterään tuli pariin kerrokseen virheet. Minulla varmaan on mennyt sekaisin, että mikä rivi alkaa nurjalla ja mikä oikealla. Purkamaan en enää ala, kaapin perälle menköön. Kun minulle ovat kuitenkin liian suuret.

Nyt puikoilla on jo uusi sukka, miesten joululahjasukat. Niistä lisää kunhan valmistuvat.