Mikä tätä Vuodatusta taas vaivaa?? Uusi kommentti näkyy kun kirjaudun sisään ja pääsen blogin 'kojelaudalle' mutta kun siirry blogiin vastatakseni, eipä koko kommenttia ole enää missään -_- Uutisvirrankaan mukaan kukaan ei ole muka kuukauteen kirjoittanut mitään uutta.. Voi Vuodatus sanon minä. Alkaakohan tämä toimia ikinä niinkuin pitää? Voi että minua ärsyttää taas tämä touhu!!

Eilein illalla telkkaria katsoessa piti -taas- saada käsille jotain tekemistä. Minä kun en ole sellainen että jaksan vain istua paikallaan ja tuijotta telkkaria tms, samalla pitää olla jotain tekemistä, kuten palapelin teko, kutominen, ristikko yms.. No, sukathan sitä taas hyppäsivät puikoille.. :D

No, mitähän sukkia sitä sitten kutoisi? Kun alkaa jo vähän olla sukkaideatkin hukassa. Silmukan ytimestä -haasteeseen yritin sopivaa aihetta keksiä. Mutten sopivaa neulekuviota löytänyt, enkä viljan väristä lankaakan omista. No, eikun jämälankakassille penkomaan, ja näistä kaikki sitten lähtikin:

IMG_1584.jpg

Näistä syntyi nilkkasukat. En olekkaan pitkään aikaan kutonut kahta sukkaa yhtäaikaa (ja samasta kerästä), se olikin mukavaa vaihtelua pitkästä aikaa. Sukat valmistuivat lopullisesti tänään.

Ensimäiset tekemäni nilkkasukat:

IMG_1589.jpgIMG_1592.jpg
Vielä jäikin pieni pätkä keltaiwsta, oranssia ei yhtään.

Sukat ovat ehkä kokoa 36-37 (allekirjoittaneen jalka kun on 39 niin vaikea sanoa).
Puikot 3,5mm, 12s/puikko
Joustinneuletta 2o2n 1+krs, vahvistettu kantapää. Raitakerros aina 4krs, paitsi kärjissä oranssia on vain 3krs.
Langat Lankamaailman keltainen ja oranssi Freja, 100% Akryyliä

Nämäkin menevät kaappiin varastoon, (näille saattaa kuitenkin mahdollinen saaja olla jo), kaapissa onkin nyt 2paria koon 39 sukkia ja koon 36-37 sukkia myöskin 2paria. Lisäksi löytyy pari tiskirättiä, mitähän minä niillekkin keksin...

Lisäksi kävin tänään vähän shoppailemassa.. :D 
Kuten sanottua, tarkoituksenani oli kutoa kolme pipoa, mutta sopivaa tummaa yksiväristä lankaa ei ollut. Tänänä oli tylsä sadepäivä enkä lenkillekkään päässyt, joten mitäs muuta sitä tekisi kun menisi Lankamaailman tarjouksia ihmettelemään..

IMG_1587.jpg

Tässä on pääasiassa paljon käyttämääni Freja lankaa. Lanka on mukavaa kutoa, ja halpaakin verrattuna esim. 7veljekseen joka on n. 8e/150g, tämä Freja on 2e/50g eikä sisällä sellaisia raivostuttavia solmuja kuten 7veljes.. Lisäksi pussista löytyy 3kerää Zandra lankaa (1e/50g), mitä olen ennenkin sukkiin käyttänyt.

Nyt tässä pussia tonkiessani huomaan, että olen ottanut väärää lankaa.. Piti ottaa 4kerää tummansinistä Frejaa, olenkin ottanut sitä yhden kerän ja siniharmaata 3kerää.. Tämä oli siis tämä pipolanka.. Voihan kuttu...