Taas jotain tänne vaikka sanoinkin että hiljenee.. Tässä tänään kävimme Lankamailmassa, ostin sekä lankoja kanavatyöhöni että huiviin. Kanavatöitä olen vähän tehnyt, sekä keskeneräistä delfiiniä ja uutta aloittanut, en vain ole muistanut kuvata. Jossain kohtaa, ehkä ensiviikolla?

Kokeilin kutoa huivin ilman puikkoja, käsiä käyttämällä. Ohjeen löysin täältä. Minun lankani oli ohuempaa kuin ohjeessa, ja huivistani tuli 'reikäinen', eikä tuollainen tiivis kuten ohjeen kuvissa. Toisaalta huvi on mielestäni nätti 'rei´itettynäkin'. Ohjeessa sanotaan, että lankaa tarvitsee n. 400g, minulla oli kaksi 100g kerää, joista molemmista käytin noin puolet, eli huiviin meni noin 100g.

IMG_6503-normal.jpgHuivi-normal.jpg

Pahoittelen huonoja kuvia, tälläistä huivia oli haastava kuvata.. No, jos ja kun teen näitä lisää (sillä lankaa on vielä n. 300g jäljellä), yritän ottaa parempia kuvia.
Huivi oli helppo, nopea, yksinkertainen ja mukava tehdä. Naureskelimme vain sitä, että tämän huivintekoa ei jätetäkkään kesken ja jatketa taas vaikka huomenna, kun silmukat ovat käsissä :D Mukava tätä oli kuitenkin tehdä. Jos ja kun löydän vielä paksumpaa lankaa kuin tämä, teen siitä ja testaan millainen tulee. Nyt ensin kulutan nämä langat mitä ostin tätä varten.

**EDIT:

Pieni muokkaus tähän väliin huivista. Kahdesta kerästä (=200g), tulee yksi iso huvi, kahta huivia ei kahdesta kerästä vaikka niin tuossa ylempänä kerroin.**

Vielä päivitystä muumeihin.

IMG_6502-normal.jpg

Toven Juhla ja Muumimamma mukit ovat uusin lisäys kokoelmiini. Toven juhla on ilman laseja ja sen olen ostanut jo aiemmin, tuo mamma pääsi kokoelmiini tänään. Mukavaa että muumitkit ovat taas lisääntyneet. 
Elän toivossa, että saan vielä joskus Toven Juhla mukin silmälaseilla. En tosin aio maksaa siitä normaalia hintaa enempää. Tarkoitan tällä nyt noita hulluja huuto.net hintoja, jotka ovat 100e kieppeillä vaikka mukeja edelleen myydään kaupoissa.. Minulla kuitenkin kaikki muumimukit ovat käytössä, joten en siksi niistä maksa normaalihintaa enempää. Keräilen mukeja, mutta käytän niitä. Eli en laita mukejani kaappiin pölyttymään..