Kahdet sukat ovat valmistuneet, hieman vajaa puolet kulutettu viimekuun lisääntyneestä lankamäärästä. Ei tokikaan vielä Naturgarneja ole kulutettu mutta muita lankoja, eli Vilmaa tässätapauksessa.

Ensin syntyivät lasten versio Karkkisukista:

IMG_3739.jpgIMG_3740.jpg

Karkkisukat
Koko on varmaankin 35-36 luokkaa
Puikot 3,5mm KnitProt, silmukoita 12s/puikko
Joustinneuletta 2o2n 10krs ja valkoinen ja punainen vinoraita 3s leveydellä.
Lankoina Lankamaailman Vilma 75%Villa / 25%Polyamidi

Nämä tein ja varren tehtyä (jälleen) huomasin ja muistin, että kahdella värillä tehdessä pitää silmukoita olla enemmän kuin 12s/puikko jos tekee itselle/aikuiselle.. No päätin tehdä sitten lasten koon sukat, vaikka ei lähipiirissä ketään pienijalkaista lasta olekkaan, siis kaapinperälle pölyttymään..
Kantapäätä tehdessä jouduinkin miettimään miten raidat menevät.. Eiväthän ne menneet ollenkaan kohdakkain..
Ja koska en osannut raitoja kohdistaa oikein, päätin tehdä toisen parin, isompana ja miettiä vielä kantapäiden raitoja.

IMG_3742.jpgIMG_3743.jpg

Karkkisukat
Koko 40
Puikot 3,5mm KnitProt, silmukoita alotuksessa 12-13-13-12 ja lopussa 15s/puikko
Joustinneuletta 2o2n 10krs ja valkoinen ja punainen vinoraita 3s leveydellä.
Lankoina Lankamaailman Vilma 75%Villa / 25%Polyamidi

Alempi sukka on ensintehty, ja kuten kuvasta näkyy, en vielä siinäkään osannut kohdistaa kantapään raitoja. Vasta viimeisessä (päälimmäinen)  sukassa tajusin laskea kuvion puikkojen 1 ja 4 alusta enkä saumakohdasta.. 
Lisäksi sukkien varresta tuli nyt liian isot, mutta koska kuvio on kolmella jaollinen ei ollut kamalasti vaihtoehtoja. Toisaalta, nämä jäävät itselle niin ei virheet haittaa mitään.

Molemmat sukkaparit pääsivät päättelyyn heti kuvienoton jälkeen.

Nyt kesken ei ole enää kuin ikuisuusprojekti pipo sekä säärystimet. Ja molempien etenemättömyys johtuu ihan vain siitä, etten osaa jatkaa niitä eteenpäin.. Eli joko pitää purkaa tai alkaa opetella kutomaan pipoja ja säärystimien kuviota (valepalmikko?), muttakun se ohjeiden luku tuottaa suurta haastetta minulle...

Lisäksi kesken on kirjoneulesukat. Tai sukan varsi. Näiden piti olla (ja onkin) minun kirjoneule opettelukappale. Sukat on oma muokattu versio Sinikan Sydänsukista, mutta jälleen ajattelemattomuuttani, 16s/puikko ja normaalit 3,5mm puikot, joten aivan liian isothan näistä tulisi. Leipälapion lämmittäjä..

IMG_3745-001.jpg

Onneksi kudottuna on vain toisen sukan varsi, mutta silti ei millään raaskisi noin hyvää, pitkälle kudottua sukan alkua purkaa. 
Ensin ajattelin, että menkööt mökkisukkina, mutta ovat kelle tahanssa naiselle liian isot enkä ehkä näe sydänsukkie miehen jalassa :D 
Joten kaippa nämä on pakko purkaa, heti kun vain saisi aikaan ja raaskisi..