Jee, muumini saivat jo toisen kerran tänävuonna lisäystä. Viimevuonna muumini taisivat lisääntyä vain kerran.. Toisaalta alkaahan niitä jo aikapaljon olla... Muumieni pitäisi keskittyä pääasiassa mukeihin, mutta jostain syystä paljon muutakin on vuosien varrella kertynyt.. 

Kuten eilenkin:

IMG_8569.jpgIMG_8571.jpg

Muumipurkki jonka sisällä on siis muumikeksejäkin vielä. Katsoo saako purkki koskaan mitään 'järkevää' käyttötarkoitusta tai koska se edes pääsee sisällään olevista kekseistä eroon...

Tänään kävimme pyörähtämässä ostoksilla ja minun oli tarkoitus käydä  nopeasti Sinellistä ostamassa mustaa kartonkia. No, sinne päästessämme isot mainokset jo ovilla että kaikki -20%. Ja että siellä pitäisi nopeasti käydä VAIN kartonkia ostamassa?
No suunnistinhan minä ensimäisenä kohti kartonkeja (ostoskaverini jäädessä siis ulkopuolelle odottelemaan) ja ensimäisenä käteen osuikin korttipohjia. Pitihän niitä ostaa kun kuitekin -20%. No sitten ne kartongit.. Ja jäihän niitä matkaan vähän enemmän kuin yksi musta kartonki, pinkkejä tuli mukaan myös..

IMG_8573.jpg

Kiersin kaupan ja olisin viihtynyt siellä vaikka kuinka kauan (ja tavaraakin olisi jäänyt matkaan enemmän...) muttakun minua odoteltiin oven ulkopuolella niin enhän voinut siellä kauaa viipyä.. No, kyllä näilläkin nyt pärjää kun on tuota askartelutavaraa 'jonkun verran' kertynyt nurkkiin.. Säästyi ne rahatkin :D