Minä, joka liiemmin en talvesta pidä, vilkaisin ikkunasta ulos vain huomatekseni, että siellä on kuuraa ja -5 astetta. Ei ehkä mikään mailman ihanin yllätys, mutta olihan se odotettavissa sillä naapurikunnassamme satoi ensilumi toissapäivänä ja täälläkin on viileää muutenkin ollut. Ehkä tännekkin saadaan alkuviikosta lunta.. Laskettelua odotellessa! : D

Leivoin alkuviikosta tälläisen kakkusen joka epäonnistui pahasti, siksi epätarkka ja takaapäin otettu kuva.. : D

Tuo vihreä kerma, piti tulla ruohon näköistä, mutta kerma löystyi juurisopivasti että pursotukset menivät pieleen! Marsipaani jäi täydellisesti liian paksuksi koska katsoin olohuoneessa telkkarista tulevaa elokuvaa, ja aina 5minuutin mainostauoilla sitä kävin kaulimassa. Jossain vaiheessa kyllästyin : D Päällä oleva 'lehmä' näyttää pandalta tai koiralta koska en jaksanut sitäkään väsäillää kun kakkua tein niin myöhään.

Pohja on 3munan pohja. 

Täytteenä:

5dl kermavaahtoa
200g salmiakki suklaata 
keltaista väriainetta.

Täytettä jäi hirmuisesti yli, koska tuo määrä on kahteen kakkuväliin ja minun kakkuni on vain yhteen osaan leikattu koska se on niin matala.

 

Tälläisiä 3D kuvia minun kokoelmistani löytyy 

Valmiita siis. Paitsi tuo auringonkukka kuva meni jo yhteen korttiin. Tuo violetti kukka on ensimmäinen tekemäni 3D kuva ja se on kiinnitetty kaksipuolisella teipillä ja siinä on vain kolme osaa, joten se on paljon matalampi kuin muut joissa on monta osaa ja kiinnitetty 3mm 3D tarratyynyllä.

Että tälläistä tälläkertaa.

Hyvää talven ja joulun odotusta :)